Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz sungurlu Sanat Kıyak
banner13

MACFİT ÜYELERİNE ÖZEL FİT LEZZETLER KAHVE DÜNYASI’NDA!

 Kahve Dünyası mobil uygulama üzerinden MAC ve MACFit’lerde yer alan dijital ekranlardaki QR kodu okutan üyeler, 10 Haziran’a kadar spor kulübüne en yakın mağazaya giderek Kahve Dünyası’nın ‘Fit Lezzetler’i Müsli, Granola ya da Poriç’ten birini hediye olarak alabiliyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, formuna dikkat eden ve aktif bir yaşam süren misafirlerine taze, doğal ve el yapımı ‘Fit Lezzetler’ sunmaya devam ediyor. Bursa’nın farklı lokasyonlarında yer alan MACFit’lere üye olanlar, Kahve Dünyası mobil uygulama üzerinden dijital ekranlardaki QR kodunu okuttuktan sonra en yakın mağazaya giderek Kahve Dünyası’nın ‘Fit Lezzetler’i Müsli, Granola ya da Poriç’ten birini hediye olarak alabiliyor.

10 Mayıs - 10 Haziran 2019 tarihleri arasında stoklarla sınırlı olan kampanyadan yararlananlar, Kahve Dünyası’nın şeker ilavesiz, yüksek lifli, doğal proteinli ve tamamen el yapımı ‘Fit Lezzetler’ini başta kahvaltı ve ara öğünler olmak üzere günün her saatinde keyifle tüketebilecek.

Damaklarda eşsiz bir tat bırakan uzun süreli tokluk

Şeker İlavesiz Meyveli Yoğurtlu Granola, light yoğurt, çilek, muz, yulaf ezmesi, bal, chia tohumu ve bademli içeriğiyle uzun süre tok tutuyor. Şeker İlavesiz Meyveli Yoğurtlu Müslide, taze meyvelerin yanı sıra kurutulmuş armut ve çilekle birlikte damaklarda enfes bir tat bırakıyor. Tam tane yulaf ezmesinin sütle pişirilmesiyle hazırlanan Poriç ise, üç çeşidiyle Kahve Dünyası mağazalarında yerini alıyor. Hindistan Cevizli Poriç, muz, çilek, bal ve Hindistan cevizi püresi içeriğiyle egzotik lezzetleri sevenlere hitap ediyor. Fındıklı ve Muzlu Poriç’in içindeki fındık kreması, muz ve fındık parçaları lezzeti doruğa taşırken Yaban Mersinli Poriç ise yaban mersini, bal ve cevizin eşsiz uyumunu yansıtıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.