Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

METİN ŞAHİN SÜ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANI OLDU

2003 yılından günümüze Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanlığını sürdüren Prof. Dr. Metin Şahin bundan sonra Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesine Dekanlığı görevini de yürütecek. Metin Şahin, hem spor hem de eğitimde önemli görevleri bir arada götürecek. Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde Dekanlık devir-teslim töreni, öğretim üyeleri ve görevlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Metin Şahin, törenle görevi Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman’dan devraldı. Ataman, Şahin’e yeni görevinde başarılar diledi.
Metin Şahin, Ataman’a yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür ederek, “Sportif faaliyetlerimizi bundan sonra bilimsel alanda da Selçuk Üniversitesi bünyesinde sürdüreceğiz. Selçuk Üniversitesi, Türkiye’nin önemli markalarından birisidir. Bu markayı daha da parlatmak için elimizden geleni yapacağız. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin’e de bugüne kadar şahsıma verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Hep birlikte Selçuk Üniversitesi’ni bir adım daha ileriye götürmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.