Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

METRO TÜRKİYE’NİN SUNDUĞU MÜŞTERİ DENEYİMİ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Hollanda’nın Amsterdam kentinde gerçekleştirildi. 31 ülkeden 150 şirketin temsilcilerin katıldığı törende Türk mutfağının daimiyetini sağlama ve gelecek nesillere miras bırakma misyonunu üstlenen Metro Türkiye, “Müşteri Deneyimi Liderlik” kategorisinde Bronz ödülün sahibi oldu.

Novotel Amsterdam City Hotel’de finalistler müşteri deneyimi alanında çalışmalarını jüri üyeleri ile paylaştı. Etkinlikte Metro Türkiye Müşteri Deneyimi Grup Müdürü Melih Özgül ve Metro Türkiye Süreç İyileştirme Yöneticisi Numan Bilgin, Metro Türkiye’nin müşteri deneyimi ve süreç iyileştirme çalışmalarını jüri üyelerine sunarken aynı zamanda gelen soruları da yanıtladı. Akşam saatlerinde düzenlenen tören ile global ölçekte başarılı çalışmalar ödüllendirildi ve Metro Türkiye “Müşteri Deneyimi Liderlik” kategorisinde Bronz ödülün sahibi oldu.

Aldıkları ödülle ilgili olarak değerlendirmede bulunan Metro Türkiye Müşteri Deneyimi Grup Müdürü Melih Özgül şunları söyledi: “Müşterilerimize sunduğumuz deneyimin her gün daha da önem kazandığı ve tüketici beklentilerinin şirketlerin stratejik kararlarına çok daha fazla etki ettiği bir dönemdeyiz. Bu beklentiler nedeniyle artık sadece ürünleri rafa koymak yetmiyor; mağaza içindeki deneyim de önemli hale geliyor. Ancak müşteri deneyiminin sadece mağaza içinde değil müşterilerimize dokunduğumuz tüm kanallarda kusursuz olması gerektiği inancıyla, omni-channel stratejimizin bir parçası olarak farklı uygulama ve fonksiyonlarla tüm kanallarda hızlı gelişim sağlamaya çalışıyoruz. Kısacası gastronomi tutkunlarının ve HoReCa sektörünün deneyimlerini zirveye taşımayı hedefliyoruz. Bu ödül Metro Türkiye olarak geçtiğimiz yıl boyunca müşteri deneyimi alanında yaptığımız çalışmaların ve projelerin başarısını da teyit ediyor.”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.