Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

NUXE ile kışı kucaklayın!

Kaynağını iç güdülerden alan ve güzelliğin büyülü dünyasını doğanın mucizeleriyle birleştiren Fransa’nın lider dermokozmetik markası NUXE, kış mevsimini ikonik Prodigieux® serisinin başrolde olduğu kofrelerle karşılıyor. İlk defa NUXE tarafından yaratılan çok amaçlı kuru yağ Huile Prodigieuse® ve onun efsanevi kokusunu taşıyan bakım ürünleri ile kış soğuğunun olumsuz etkilerini tersine çevirecek, cildinize nazik bir bakım deneyimi armağan edeceksiniz.

%98,1 doğal içeriğe sahip Huile Prodigieuse® mucizesi, 7 değerli bitkisel yağ (Tsubaki, Argan, Hodan, Fındık, Tatlı Badem, Macadamia ve Kamelya) sayesinde tek bir dokunuşla yüz, vücut ve saçları besliyor, onarıyor ve yumuşatıyor. Size de tek bir ürünle kendinizi muhteşem hissetmenin keyfini sürmek düşüyor.

100 ml şişesiyle Huile Prodigieuse®, NUXE'ün özel kış kofrelerinde Prodigieux® duş yağı, Bougie Prodigieuse® mum ve Crème fraîche® de beauté ile birlikte sunuluyor. Bitkisel sütler ve yosun özlerinin benzersiz birleşimi olan ve 48 saat nemlendirme sağlayan Crème fraîche® de beauté nemlendirici krem ile kuruyan cildinize ferah bir dokunuş yapıyor. Aynı zamanda bulunduğu ortama benzersiz bir ambiyans katan Bougie Prodigieuse® mum da kokusuyla duyuları harekete geçiriyor.

Huile Prodigieuse® ‘ün arzu uyandıran kokusuna hayran olanların vazgeçilmez parfümü Prodigieux® le Parfüm, 50 ml’lik Huile Prodigieuse® ve Prodigieux® Duş Yağı ayrı bir kış kofresinde buluşuyor. Parfümünü yanından ayırmayanların seçimi Prodigieux ® parfüm günün her anı çantada taşınabiliyor, gizemli bir cazibeye göz kırpıyor.

Bu kış kendinize ve sevdiklerinize, NUXE’ün cildinize özen göstermekle yetinmeyen, duyulara hitap eden dokular ve büyüleyici kokular ile cilt bakımını bir kendini şımartma ritüeline dönüştüren Prodigieux® serisini armağan edin, keyfi gündelik hayatınızın bir parçası haline getirin.

1- Kofre: Huile Prodigieuse® + Prodigieux® Duş Yağı+ Crème fraîche® de beauté+ Bougie Prodigieuse: 210 TL

Huile Prodigieuse® Kuru Yağ 100 ml

Prodigieux® Duş Yağı 100 ml

Crème fraîche® de beauté 48 Saat Nemlendirici Yatıştırıcı Bakım Kremi 50 ml

Mum

2- Kofre: Huile Prodigieuse® + Prodigieux® Duş Yağı+ Prodigieux® le Parfum: 210 TL

Huile Prodigieuse® Kuru Yağ 30 ml

Prodigieux® Duş Yağı 30 ml

Prodigieux® le Parfum 50 ml

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.