Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

REBORN TV YAYIN HAYATINA BAŞLADI!

Sadece YouTube üzerinden yayın yapan ve tüketicinin mevcut alışkanlıklarını değiştirmeye gelen Reborn TV’de; müzikten magazine, sağlıktan eğitime çeşitli konuları içeren programlar yer alacak. Kanalın ilk programı ise yardımlaşma içerikli “Eyvallah” oldu. Eyvallah’ın çekimleri, Haliç’in kıyısında denize nazır olarak konumlandırılmış Lazzoni Hotel’de gerçekleştirildi.

Usta televizyoncu Mesut Yar’ın, yapımcı ve iş insanı Selçuk Çobanoğlu ile birlikte sundukları Eyvallah’ta, her hafta bir iş insanı ve engelli bir müzisyen konuk edilecek. Yapımcı Selçuk Çobanoğlu program ile ilgili “Çocuklar, yaşlılar, kadınlar ve sokak hayvanları yani yardıma muhtaç tüm canlılar için, kısacası bir yüreğe dokunmak için buradayız. Eyvallah ekibi olarak sadece yardım için varız!” dedi. İlk bölümün konukları olarak 7 yaşında çocuk felci teşhisi konulan müzisyen Kenan Tüblek, iş adamı Yılmaz Çalış ve yardımda bulunduğu aile ekranlara geldi. Moderatörlüğünü Mesut Yar’ın üstelendiği, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatan ve hikâyelerini gözler önüne seren bölüm, Yar’ın Eski zamanlarda olduğu gibi ahlaki değerler baştan yazılabilir mi? sorusu çerçevesinde irdelenerek izleyicilerin beğenisini topladı.

Her hafta farklı bir hikâye ile izleyicilerin karşısına çıkan program, Pazartesi günleri saat 19:00’da Reborn TV YouTube kanalında yayında olacak. Gelin, hep birlikte “Eyvallah” diyelim!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.