Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

TURYAP'tan Master Franchise Atağı

Turyap Birleşik Krallık Master Franchise sözleşmesi, yaklaşık 500 temsilci ve danışmanın katılımı ile Kıbrıs’ta düzenlenen Turyap 33. Yıl Kongresi’nde imzalandı. Kongrede konuşan Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay: ‘‘Türkiye’nin ilk yerli emlak şirketi olarak varlığımızı büyütmede 33 yıldır yükselen bir ivme yakaladık. Yurt içinde hemen her ilde 300’ü aşkın temsilcilik ağımız bulunuyor. Türkiye’de liderlik ve inovasyon özellikleriyle tanınan bir marka olarak, dünya genelinde başarabileceklerimiz konusunda büyük bir inanca sahibiz. Ülkeyi tanıyan güçlü bir paydaş büyüme sürecini hızlandıran en önemli etkenlerden biri. Avrupa’da hedeflerimiz büyük. Bunun en önemli adımını Turyap Birleşik Krallık Master Franchise ile birlikte attık’’ dedi. 

Yurt dışında gayrimenkule dayalı yatırımları artırmalıyız

Yurt dışında gayrimenkule dayalı yatırımları artırmamız gerektiğini söyleyen Sarıbaysözlerine şöyle devam etti: ‘‘Yabancılar, Türkiye’den gayrimenkul alırken hep bir aracıya ihtiyaç duyuyorlar. Tanıdık ve çevre ile bilgi sahibi olmadan yatırım yapmaya çalışıyorlar. İnşaat sektöründe dünyanın öncü ülkelerinden biriyiz, gayrimenkul geliştirme konusunda çok başarılıyız. Satış konusunda da yurt dışında gayrimenkule dayalı finansal yatırım araçlarını öne çıkarmamız gerekiyor.  Şu an dikkatimizi yurt dışı büyüme hedeflerimize vermiş durumdayız. Bu hedeflerimizi yurt içi ve yurt dışındaki temsilcilerimiz ile birlikte gerçekleştirmeyi umuyoruz.’’

Görev bölgesi İngiltere, Kuzey İrlanda, Galler ve İskoçya olan Turyap Birleşik Krallık Master Franchise Temsilcisi Asım Ertürk ise Avrupa’daki yatırımcıların, girişimcilerin, iş adamlarının, derneklerin ve kredi kuruluşlarının katılımıyla, Kasım ayında açılış gerçekleşeceğini; Birleşik Krallık Bölgesi’nde temsilciliklerin açılması ve operasyona geçilmesi konusunda hızlı ve güvenli bir hizmet vereceklerini söyledi. Ertürk: ‘‘Turyap Birleşik Krallık Ana Temsilciliği olarak Turyap’ın yıllara dayanan emlak konusundaki deneyimini Londra merkezli operasyonlarımıza taşımayı hedefliyoruz. Her iki ülke arasında son dönemde güçlenen siyasi ilişkilere ek olarak gayrimenkul özelinde çift yönlü aracılık faaliyetlerinde bulunularak ortak ticarete katkıda bulunacağız. Başta Londra olmak üzere faaliyet alanımızda yer alan tüm bölgeler küresel gayrimenkul yatırımlarının odak noktasında yer alıyor. Son yıllarda Türkiye’den de birçok yatırımcı hem uzun süreli değer artışı hem de döviz cinsi getirisi nedeniyle yurt dışı yatırımlara yöneldi. Başta İstanbul olmak üzere Ege ve Akdeniz’in sahilleri Britanyalılar tarafından sıklıkla turizm amaçlı ziyaret edilmekte ve yer yer konut alımları ile uzun süreli ikamete dönüşmektedir. TURYAP UK, her iki ülke arasında ikamet veya yatırım amaçlı alım-satım ve kiralama yapmak isteyen kişi ve kurumlara, geniş portföyü ve temsilcilik ağıyla hizmet verecek olup, dil ve mevzuatla ilişkili engelleri ortadan kaldıracaktır. Benzer bir şekilde yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile de Britanya’da yerleşik Kıbrıslı nüfusu ve ülkenin Kıbrıs’la olan tarihsel bağı da göz önünde tutularak benzer aracılık hizmetlerinde bulunulacaktır’’ dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.