banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

“ TÜYAP ESKİŞEHİR İNŞAAT FUARI 14 KASIM’DA KAPILARINI İLK KEZ AÇMAYA HAZIRLANIYOR”

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. olarak, T.C. Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi beraberinde, Eskişehir Ticaret Odası ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) işbirliğinde, Eskişehir Teknik Üniversite, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi ve KOSGEB’in destekleri ile hazırlanan ESKİŞEHİR İNŞAAT 2019 Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı 14-17 Kasım 2019 tarihlerinde geniş konsepti ile ziyaretçilerin tüm beklentilerini karşılayacak.

Türkiye’nin birçok ilinden gelecek inşaat mühendisleri, makine mühendisleri, mimarlar, müteahhitler ve iş insanlarını tek bir çatı altında toplayacak olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı, iş bağlantıları kurmak için Eskişehir Ticaret Odası’nın organizasyonu ile Bulgaristan’dan gelecek alım heyetine ev sahipliği yapacak.

Fuarda etkinlikler ve konferanslar

Eskişehir İnşaat Fuarı’nda 4 gün boyunca bir dizi etkinlik düzenlenecek. TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi’nin gerçekleştireceği Eskişehir BIM (Building Information Modelling” / Yapı Bilgi Modellemesi ) Kongresi, 16 Kasım Cumartesi günü fuar ile aynı yerleşkede yer alan Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde yapılacak. Türkiye’de son aylarda gündeme oturan deprem konusunda Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nden akademisyenler konferans ve paneller düzenleyecek. TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi de fuar kapsamında konferans gerçekleştirecek.

Girişin ücretsiz olduğu fuar, 14 - 16 Ekim tarihleri arasında 10:00-19:00, 17 Ekim tarihinde ise 10:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21