banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

USLA, Yiyecek İçecek İşletmeciliği Sertifika Programları ile geleceğinizi garanti altına alın

2011 yılından bu yana aşçılık, pasta-ekmekçilik ve Yiyecek – İçecek işletmeciliği eğitimleri sunan USLA, alternatif bir kariyer arayışında olan herkesi Mecidiyeköy’de yer alan gastronomi merkezine bekliyor. Öğrencilerini Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve American Hospitality Academy (AHA) diplomaları ile mezun eden USLA’da, verilen sertifika ile çalışanlara yetkinlikler kazandırılıyor.

Kendi yerini açmak isteyen veya mevcut işletmelerin iyileştirilmesi için tüm girişimcilerin sektör ve iş yönetimi hakkında bilmesi gereken önemli ayrıntıları içeren programda pratik bilgiler de yer alıyor. Riski en aza indirip en düşük maliyetle en doğru yatırımı yapma stratejilerini öğreten program, sektörün önde gelen danışmanları ve uzmanları tarafından veriliyor. Yiyecek İçecek İşletme ruhsatları için gerekli olan ustalık belgeleri eğitim ve sertifika programları, gerçek hayata dair uygulamalarıyla da desteklenerek iki buçuk ay sürüyor.

USLA, kaliteli ve tecrübeli eğitmen şef kadrosu, sektördeki konumu ve sahip olduğu geniş network ağı ile kariyerinde yeni bir başlangıç arayanları veya alternatif kariyer yolculuğuna başlamak isteyenleri akademiye bekliyor.

Anahtar Kelimeler:
Yemek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21