Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

ARALIK 2019 AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İznik Belediyesi 2019 Aralık Ayı meclis toplantısı Şehit Piyade Komando Çavuş Fehmi Barcın Gençlik ve Kültür Merkezi’nde bulunan meclis salonunda gerçekleşti. Meclis Kasım ayına ait meclis toplantısında alınan karar özetlerinin okundu olarak kabul edilmesi oybirliği ile kabul edildi.

İznik Vergi Dairesi Müdürlüğünün  yazılarına istinaden, 6183 Sayılı  Kanunun 90.maddesi gereğince gayrimenkul satış komisyonunda görev yapması için Önder Bulut  Belediye Meclis üyesinin seçimi oybirliği ile kabul edildi.

4081 Sayılı Çiftçi Mallarının Korunması hakkındaki kanunun 4. maddesi gereğince gizli oy ile Koruma Meclisine ve Çiftçi Malları Koruma Meclisi Murakabe Heyetine seçimler yapıldı.

İnsan Kaynakları Ve Eğitim Müdürlüğünün, Belediyemizde mevcut boş kadrolarda unvan  değişikliğinin görüşülerek karara bağlanması ile ilgili yazılar görüşülerek karara bağlandı.

Belediyemizde çalışan Devlet memurlarına Sosyal Denge Sözleşmesi yapmak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

Gündeme alınan ek gündem maddesi karara bağlanarak kabul edilirken, Ocak 2020 Belediye Meclis toplantısının ise 7 Ocak 2020  Salı günü saat 16.00 da yapılması oy birliğiyle kabul edildi.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.