Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

AVRUPA ŞAMPİYONASINI 5 MADALYAYLA TAMAMLADIK

GENEL KLASMANDA AVRUPA 2’NCİSİYİZ

Türkiye, bu sonuçlarla Avrupa şampiyonasını 2’si altın, 2’si gümüş ve 1’i bronz olmak üzere 5 madalya ile tamamladı. Şampiyonanın ilk gününde erkekler 48 kiloda Server Balaban ile kızlar 44 kiloda Azra Çavuş altın, 52 kiloda Özge Özbey ile 59 kiloda Işıl Zafer gümüş madalyanın sahibi olmuştu.

Türkiye, şampiyonayı genel sıralamada Rusya’nın ardından 2’nci olarak bitirdi. Türkiye, kız takım sıralamasında 3’ncü, erkek takım sıralamasında ise 4’ncü sırayı aldı.

Şampiyonanın son gün müsabakalarını Barcelona Başkonsolosu Güçlü Kalafat ve Konsolos Yardımcısı Gülay Demirtaş da izleyerek, milli takım kafilemize destek verdi. Şampiyonada görev yapan uluslararası hakem Berhan Arslan da şampiyonanın en iyi 5 hakeminden birisi olarak seçildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.