Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

FETÖ'nün polis yapılanmasından 8 kişi adliyeye sevk edildi
Samsun’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) emniyet yapılanmasına İlbet yönelik düzenlenen operasyonda aralarında ihraç edilen polis müdürlerinin de bulunduğu 8 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün Samsun emniyet yapılanmasına yönelik 3 gün önce operasyon düzenlemişti. Samsun merkezli Samsun’un merkez ilçeleri ile Terme ilçesi ve İstanbul’da düzenlenen eş zamanlı operasyonla 670 sayılı KHK ile meslekten ihraç edilmiş, aralarında polis müdürlerinin de bulunduğu toplam 9 kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınanlardan 1 polis memuru emniyetteki işleminin ardından serbest bırakılırken, sorgusu tamamlanan 8 emniyet mensubu bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21