Öne Çıkanlar ORHANGAZİ incemedya NİLÜFER BELEDİYESİ Engelsiz Sanat
banner13

FW: PARKORA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ

Ertuğrul Okulları ve Atölye Mimarları işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikte, hayvan sevgisinin ve hayvanları koruma duygusunun çocuklara öğretilmesi amaçlanırken, etkinlik esnasında ortaya birbirinden eğlenceli görüntüler çıktı.
Ertuğrul Okulları Öğrencileri’nin “CAN DOSTLARIMIZ” fotoğraf sergisiyle başlayan etkinlik yaratıcı sanat atölyeleri ile devam etti.

Söyleşi ve İmza Günü

“Çocuklardan Hayvanlara Mektuplar” ve “Hayvanlardan Çocuklara Mektuplar” kitaplarının yazarı Çiler Çeliker, kitaplarını hayvanlar ve çocuklar için imzalarken etkinlikten elde edilen gelir ile sokak hayvanlarına mama alınmak üzere bağış yapıldı.

Duygular Minik Dostlar İçin Yazıldı

Sevgi Postası Atölyesi’nde hayvanlara olan duygularını yazarak dile getiren çocuklar, mektuplarını Çiler Çeliker’in bir sonraki kitabında yayınlaması üzere Sevgi Postası’na attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.