banner20
Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

IŞILDAYAN KELEBEKLER SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL TAÇ'TA

Yılın en sevgi dolu günü olan 14 Şubat Sevgililer Günü için göz alıcı bir hediye arayışında olanlar TAÇ’ın kelebek desenli nevresim takımına göz atabilir.

Pembe ve tonlarıyla zarif bir görünüm elde eden TAÇ Nevresim Takımı, %100 pamuk yapısıyla rahat bir uyku ortamı sunarken, tasarımıyla yaşam alanlarına romantik bir hava katıyor. Özel bir baskı teknolojisi sayesinde gündüzleri gün ışığını toplayan, geceleri ise bu ışığı yansıtan Glow özellikli nevresim takımı, kelebekleri parlatarak etkileyici bir ortam sunuyor.

TAÇ’ın inovatif ürün grubu çatısı altında yer alan Glow Nevresim Takımını görmek ve evinize sevginin sıcaklığını taşımak için TAÇ Fabrika Satış ve TAÇ Konsept Mağazalarının yanı sıra, www.tac.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Çift Kişilik Fiyat: 265 TL

TAÇ Hakkında

Zorlu Tekstil Grubu'nun önemli markalarından biri olan TAÇ, 1970’li yıllardan bu yana ev tekstili alanında faaliyet göstererek, önemli yeniliklere ve başarılara imza atıyor. TAÇ, inovatif ürünler geliştirerek, kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Dünyadaki son moda trendlerini yakından takip eden, bu trendleri Türkiye pazarına ve müşteri ihtiyacına göre yorumlayıp yeniden şekillendiren TAÇ, yeni ve farklı ürünler tasarlayarak milyonlarca evi güzelleştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
canara bank 5 yıl önce

Herhangi bir mali yardıma ihtiyacınız var mı? Kişisel Krediler? Ticari Krediler? Mortgage kredileri? Tarımsal ve proje finansmanı? Kredileri% 3 faiz oranıyla veriyoruz! İletişim: [email protected]

banner22

banner21