Öne Çıkanlar Tofaş Btü Gençler Yankı BUSİAD

MURAT BOZ, ‘O SES TÜRKİYE\'YE DAVET ETTİ

Murat Boz, ‘O Ses Türkiye'ye davet etti

Sosyal medyada yaptığı sosyal sorumluluk çalışmalarıyla bilinen sosyal medya fenomeni Mehmet Berk Ergin'in Twitter hesabından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde yaptığı paylaşımı büyük yankı buldu.

TV8’de ekran gelen O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyelerinden ünlü şarkıcı Murat Boz, Ergin’in paylaşımı sonrası otizm hastası Özcan’ı O Ses Türkiye'ye davet etti.

Mehmet Berk Ergin'in Twitter hesabından "Amcamın kızının otizmli öğrencisi Özcan mutlaka dinlenmeli. Misafir de olsa, en büyük hayali O Ses Türkiye'ye katılmak." şeklindeki tweet’i sonrası Murat Boz da "Bizler de Özcan kardeşimizi O Ses Türkiye sahnesinde görmek istiyoruz. Davetlimizdir. Başımızın üstünde yeri var." paylaşımında bulundu.

Bu paylaşımın ardından Ergin, yeni bir tweet atarak Murat Boz'la konuştuğunu söyledi.

Fenomen isim, "Otizmli Özcan'ın en büyük hayali gerçekleşiyor... Dün Seda Sayan O Ses Türkiye yönetimine iletirim, demişti. Bugün ise Murat abiyle konuştum, bilgileri verdim, Özcan'ın güzel sesini en kısa zamanda sahnede de dinleyeceğiz, dedi. İyi ki varsın Murat abi." açıklamasını yaptı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.