banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

TÜM GÖNÜLLÜLERİMİZİN 5 ARALIK DÜNYA GÖNÜLLÜLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Gücünü gönüllülerinden alan TEGV, çocukların umutlarını gerçekleştirme hakkına inanan gönüllülerinin emekleriyle, bilgi ve deneyimleriyle, sosyal sorumluluk bilincini TEGV’li çocuklara aktararak, yarının aydınlık insanlarının yetişmesine destek oluyor. TEGV, ilköğretim çağındaki çocuklara eğitim desteği verirken, gönüllülük kavramının tanıtılmasını, benimsetilmesini, yaygınlaştırılmasını ve süreklilik kazanmasını sağlamayı da hedefliyor.

Faaliyetlerimize destek olan gönüllülerimizin bir kısmı, bir zamanlar TEGV’in etkinliklerine katılan çocuklarımızken, şu anda ise TEGV ile olan bağlarını güçlendirerek gönüllümüz oluyor, bizlerin bir parçası olmaya devam ediyorlar.

Yürüdüğümüz yolda bizimle olan tüm gönüllülerimize sonsuz teşekkürler. Daha adil ve eşit bir dünya için ben de varım diyen, bir çocuğa, bir bitkiye, bir hastaya, çevreye umut olabilmek adına hareket eden, vaktini hiçbir çıkar gözetmeden fayda sağlamaya ayıran tüm gönüllülerin 5 Aralık Dünya Gönüllüler Gününü, ‘Dünyayı Birlikte Güzelleştiriyoruz’ diyen TEGV Gönüllüleri ile birlikte sevgiyle kutluyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21