Yazıyoruz soruyoruz, daha doğrusu sorguluyoruz ama net cevap yok. Yine hep sütre gerisinden taş atmalar. Değerli meslektaşımız Ercan Akyıldız abimiz Kepçenin sapına cevap vermiş ama yine isim açıklamamış.

Kaleme aldığı yazısına “Son günlerde tamamen meslek etik kurallarını göz önüne alarak düşünce özgürlüğü kapsamında, doğruyu ortaya koyma yönündeki çabamız hala devam ediyor” demiş. Aynen katılıyorum bende. Yeter ki doğrular ortaya çıksın. Ardından çakma yazar meselesini dile getirmiş. Olsun varsın çakma yazar olalım.

Alnımızın kaç karış olduğunu biliyormuşsun, acaba ne zaman ölçtün hatırlayamadım açıkçası. Devamında Kepçe ve Behlül’ün kimler olduğunu bildiğini yazmışın.  Çok güzel, soralım o zaman değerli Ercan Akyıldız.

ManşetX Gazetesi'nde Behlül ve Kepçe takma isimlerini kullanarak yazanlar kimlerdir? Bildiğine göre açıkla o zaman, yoksa onları da bildiğin yalan mı?

Değerli Akyıldız  “Behlül” ve “Kepçe” mahlaslarının arkasına saklanıp, insanlara çamur atmayı marifet sayan, ahlak yoksunları; hakkınızda Adliye’ye 3 ayrı suç duyurusunda bulunuldu. Tarafımıza ulaşan çok sayıda şikâyet dilekçesi ilgili kurumlara yönlendirildi.” Demiş.

Cevap verelim öncelikle, ahlak değerlerimizin uyuşmadığını söyleyebilirim mahkemeye çıktığımızda. Nasıl uyuşmadığıü, evraklar gün yüzüne çıktığında belli olur.  Buradan da yayımlarız. Tarafınıza ulaşan çok sayıda şikayet dilekçeleri varmış. Açıklayın lütfen kimler ne şekilde şikayette bulunmuşlar? Hani doğruları ortaya koyma göreviniz var ya o bakımdan yazıyorum.

Basın Etik ve Akreditasyon Kurulu'na dosya vermişsin iyi yapmışın. Mesleğimiz adına en azından dosyada yazdığın isim veya isimlere de soracaklarına göre cevapları yayımlarız bu sütunlardan. Bakalım doğruyu kim söylüyor, kamuoyu net bir şekilde görür. 

Bu güne kadar kimlere şantaj yapıldı ve insanlardan zorla nasıl para istendiğini yazdın güzel.

Peki, kim bu şantajcı gazeteci?

Kimleri basın yoluyla tehdit ederek zorla para aldı?

Kripto FETÖ cu gazeteci veya gazeteciler kim, isimleri nelerdir?

İttifak konusuna değinmişin, iyi de Bursa Büyükşehir’de başta sen, Alinur Aktaş, Kenan Kibar aleyhte yazanlara karşı nasıl ittifak kurdunuz?  Hala inkâr etmeye devam mı?

Hayatı boyunca Ak Parti'den nemalandı demişsin. Sen Ak Parti var olduğundan beri belediyelerden hiç reklam almadın mı?  Sen alırken gazetecilikte başkası alırken nemalanmak mı?

Eski Bakan Faruk Çelik’i karıştırmışın ama şu ana kadar kepçenin yazılarında Faruk Çelik ismi sana cevaplar konusunda hiç geçmedi. Sen neden hiç alakası yokken konuyu Faruk Çelik’e getiriyorsun?

“Sizin asıl derdiniz; asla Bursa’nın menfaatleri olmadı, tek derdiniz puslu havalar oluşturup, çakallar gibi kendi geminizi yüzdürmek, ceplerinizi ahlaksızca doldurmak.” Demişin ne kadar güzel bir tarif !!!!

Mahkemeye gitmişsin ya, merak etme orada banka hesaplarımızı, vergi hesaplarımızı istemeyi unutma. Bizde isteyeceğiz.  Sonuçta bakalım çakal kim, tilki kim çıkar ortaya.

Bursa’nın menfaati konusunda ise şunu söylemek isterim. Hak etmediği belediye ilanını alan kim varsa, Bursa menfaatinden söz etmemeli. Zira yediği kul hakkıdır.

Şimdi son sorumu sorayım değerli Akyıldız şuana kadar belediyelere ne kadar reklam faturası kestin ve reklamları yayımladığında gazetenin tirajı kaçtı?

Hadi Bursa’nın menfaatini düşünen değerli meslektaşım yaşına göre olgunluk ve cesaret bekliyoruz, sorduğum sorulara doğru cevap ver buradan aynen yayımlanacaktır söz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21