Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

ÖĞRENCİLER HAREKETLİ YAŞAMA DİKKAT ÇEKTİ!

Mümin Gençoğlu 1 İlkokulu iş birliği ile gerçekleşen yürüyüş programına Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, okul yönetimi, sağlık çalışanları ve öğrenciler katıldı. Okul bahçesinden başlayan yürüyüş, Yıldırım 16 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’ne kadar sürerken, ellerinde hareketli yaşama dikkat çeken dövizlerle yürüyen öğrencilere vatandaşlar da destek verdi.

Sağlıklı Yaşamın İlk Adımı

Programda konuşan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, hareketsiz bir yaşamın, toplumda obezite, kalp-damar hastalıkları, hipertansiyon, diyabet gibi kronik hastalıkların görülme sıklığını arttıran önemli nedenlerden biri olduğuna dikkat çekti. Yürüyüş yapmanın sağlık için önemine değinen Dr. Akan, “Yürüyüşü günlük aktiviteleriniz içerisine kolayca yerleştirebilirsiniz. Günlük yaşamı mümkün olduğunca aktif geçirmek sağlıklı bir yaşamın ilk adımıdır” şeklinde konuştu.

Program sonunda öğrencilere Sağlık Müdürlüğü personelleri tarafından meyve ikram edildi.


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21