Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

EZGİ’NİN İLK SOLO PERFORMANSI GÖZ KAMAŞTIRDI!

Geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğu “Yaz Bitmeden” şarkısı ile dikkatleri üzerine çeken ve enerjisiyle kısa sürede kendine hayran bırakan “Ezgi”,

ilk solo konserini ve lansmanını Çubuklu Hayal Kahvesi’nde sanatçı dostlarının da katılımıyla gerçekleştirdi.

Uzun yıllardır Ziynet Sali ile aynı sahneyi paylaşan “Ezgi”, sahnede güzelliğiyle büyüleyerek izleyenleri sesine, yorumuna ve sahne repertuvarına hayran bıraktı.

“Ezgi” sahnede duygularını ise şu sözlerle dile getirdi; 

“Bugün yeni şarkımın lansmanı için buradayız, her şey çok güzel gidiyor, “Ezgi” adı altında benim ilk konserim ve siz olmasaydınız asla olmazdı, iyi ki varsınız” dedi.

ZİYNET SALİ VE ERKAN ERZURUMLU’DA YALNIZ BIRAKMADI!

Türk pop müziğinin en güçlü kadın seslerinden Ziynet Sali’de lansmana eşi Erkan Erzurumlu ile katılarak “Ezgi”yi sahnesi boyunca hiç yalnız bırakmadı. 

Ziynet Sali sahnede Ezgi’ye eşlik ederek; 

''Canım arkadaşım yolun açık olsun, yıllardır birlikte müzik yapıyoruz, en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve sahnede çok eğleniyoruz. Ezgi çok iyi bir müzisyen ve ben onun hayallerini çok iyi biliyorum. İyi müzik yapmak isteyen herkesin öncelikle iyi kalbin her zaman yanındayım.'' dedi.

Sahne sonunda tüm ekip sahnede dans ederek ''Yaz Bitmeden''i söyledi ve ''Ezgi'' Ziynet Sali başta olmak üzere tüm sevenlerini defalarca teşekkür ederek uğurladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21