Öne Çıkanlar ezcane aşıklık İddialar KUTLAMA Sanal

JENNİFER LOPEZ'İN BEKLENEN FİLMİ HUSTLERS 13 EYLÜL'DE CİNETİME'DA

Hustlers, Wall Street müşterilerine şantaj yapmak için bir araya gelen eski bir striptiz kulübü çalışanlarının hikayesini anlatıyor. Güzel Oyuncu Jennifer Lopez, filmde, ekibin lideri Ramona karakterine hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda Lili Reinhart, Constance Wu, Julia Stiles, Cardi B, Mercedes Ruehl gibi isimler de yer alıyor.

Gerçek bir hikayeden ilham alınarak senaryolaştırılan ve uzun süredir merakla beklenen Hollywood’un bol yıldızlı oyuncu kadrosuna sahip film, komedi – dram türüyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Amerikalı kadın Yönetmen Lorene Scafaria’nin çektiği Hustlers, 13 Eylül’den itibaren Cinetime salonlarında sinemaseverleri bekliyor.

Vizyon filmlerini yakından takip etmenize ve anında biletinizi edinmenize olanak sağlayan cinetime.com.tr ile gelecek programlar hakkında bilgi edinebilir, gişe rekoru kıran filmleri herkesten önce Cinetime’da izleyebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21