banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

BELEDİYE BAŞKANI BEKİR AYDIN’NIN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Başkan Aydın Mesajında; “âlemlere ilâhî rahmet olarak gönderilen bir Peygamberin ümmeti olmakla şereflenmiş bulunmak, biz müminler için mutlu ve kutlu bir olaydır.’’ İfadesini kullanan Belediye Başkanı Bekir Aydın; Yüce Allah’ın (C.C.) insanlığa gönderdiği son rahmet elçisi, Hz. Muhammed’in (S.A.V.), Yüce Allah’tan getirdiği daveti, sünnetini ve örnek ahlakını anlamak, O’na duyulan derin sevgiyi gönüllerden sözlere ve toplumsal bilince aktarmak amacıyla asırlardır Müslümanlar, onun dünyaya gelişini Mevlid Kandili olarak kutlamaktadır. Öyle ki; sevgililer sevgilisi Peygamberimizin kutlu doğumu ile dünya üzerinde birçok önemli olay vuku bulmuştur. Âlemler nur ile dolmuştur.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) doğum günüyle karanlıklar içinde yaşayan insanlara aydınlık bir dönem müjdelenmiştir. Milletlerin hayatlarında özel ve önemli günler vardır. Milletimizin ve İslam âleminin en önemli ve vazgeçilmez günlerinin başında ise Mevlid Kandili gelmektedir. Peygamberimiz hayatıyla, yaşantısıyla, insanlığa getirmiş olduğu mesajla, insanlık âlemine kazandırdığı değerlerle toplumları karanlıktan kurtarmış, insanlığı yüksek değerlere ulaştırmıştır.

Başkan Aydın Kandil günleri kardeşlik bağlarımızı güçlendiren önemli günlerdir. Bu günlerde dargınlıklar, kırgınlıklar sona erdirilmeli, varsa etrafımızdaki ihtiyaç sahibi kimselere yardım edilmelidir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm Orhangazi hemşerilerim ve Türk İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde, sevdikleriyle beraber nice kandiller geçirmelerini temenni ediyorum.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21