Öne Çıkanlar turizm KKTC psikoloji Atlet Akbaş
banner13

ÇEİS’TEN 55. YILINDA TÜRKİYE’YE 605 BİN FİDAN

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası, gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı Geleceğe Nefes projesine 605 bin fidanla katkı sağlıyor. Küresel iklim krizinin ve toplumsal bilinçsizliğin ve maalesef terörün bir sonucu olarak her yıl ormanlık alanlarımızdan ciddi kayıplar verdiğimize dikkat çeken ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çalbıyık, üyeleri ile birlikte oluşturacakları orman için şunları söyledi: “Çimento endüstrisi, çevreye en bağlı sektörlerden biridir. Çevre bilincimiz ve sürdürülebilirliğe verdiğimiz önem de bu yakın ilişkiden ve doğa sevgimizden kaynaklanır. Sendikamızın 55. yılında, üyelerimizin her bir çalışanı adına dikeceğimiz 55’er fidanla, ülkemizi 750 futbol sahasından daha geniş bir ormana daha kavuşturacağız.”

Orman alanlarının çoğaltılması hedefi ve ülkenin geleceğine pozitif katkı sağlayabilmek amacıyla inisiyatif aldıkları bu hareketle herkese örnek olmak istediklerini belirten Çalbıyık ayrıca; “Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı bu çok kıymetli projenin bir parçası olmanın ve ülkemizin ormanlık alanlarına sektör olarak katkı sağlamanın mutluluğu içindeyiz. Gelecek yıllarda da benzeri projelere elimizden gelen desteği sağlamaya gayret göstereceğiz” dedi.

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) hakkında:

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), üyelerinin çalışma ilişkilerinde; ortak hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmek, üyelerinin verimli çalışmalarına destek olmak, toplu iş sözleşmesi süreçlerini yönetmek, iş sağlığı ve güvenliğini geliştirmek amacıyla 1964 yılında kurulmuş bir işveren sendikasıdır. ÇEİS, endüstri ilişkileri ve insan kaynakları faaliyetleriyle birlikte, iş sağlığı ve güvenliği, mesleki eğitim, meslek standartları ve mesleki yeterlilikler ile istatistik faaliyetlerini yürütmektedir. Çimento sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin %95’inin üyesi bulunduğu ÇEİS, bugün, 33 kuruluşa bağlı 64 tesisi yurtiçinde ve yurtdışında çok sayıda platformda temsil etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.