Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

GRAND HYATT İSTANBUL’DA

İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden Taksim’de yer alan Grand Hyatt İstanbul, özel olarak hazırladığı menüsü ile yılbaşını sevdikleriyle şık bir sofrada kutlamak ve eğlenmek isteyenleri bekliyor.

Grand Hyatt İstanbul, özel hazırladığı menü ve programıyla, 2020 yılına sevdikleri ile birlikte eğlenerek girmek isteyen misafirlerini bekliyor. Grand Hyatt, bünyesinde yer alan 34 Restaurant’ın deneyimli şeflerinin hazırladığı, yeni yılın ruhunu taşıdığı menüsü ile yeni yıla keyifli ve lezzetli bir başlangıç imkânı sunuyor.

Yeni yıl gecesine özel olarak hazırlanmış zengin bir açık büfe sunan 34 Restaurant, birbirinden farklı ve lezzetli mezeler, deniz ürünleri, hindili pilavın başta olduğu farklı et seçenekleri ile zengin bir yılbaşı sofrası sunuyor. Misafirleri ayrıca gece 24.00 itibari ile işkembe çorbası, sucuk ızgara, pizza servisi ile mutlu bir son bekliyor.

Canlı Müzik Performansı ve Oryantal Show ile Eğlence

34 Restoran’da, yılbaşı yemeğine canlı performansı ile eşlik edecek olan, eğlence dünyasının vazgeçilmez ismi Vural Kaya da misafirlerin eğlencesine ortak olacak.Gecenin ilerleyen saatlerinde ise misafirleri Oryantal Show ve DJ ile daha hareketli dakikalar bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.