Öne Çıkanlar Engelsiz NECMİ İNCE Yürüyüş KORONAVİRÜS İnce Medya
banner13

Hayatınızı Kolaylaştıran Dayanıklı Profilolar Yüzde 24’e Varan İndirimle Enflasyonla Mücadelede yanınızda

Profilo, hem çevreyi hem de cebinizi düşünen yeni indirim kampanyası ile yeni beyaz eşya alacak ya da yenilemeyi düşünen tüketicilerine avantajlı fırsatlar sunuyor. Hayatınızı kolaylaştıran dayanıklı ev aletleri ile bütçenizi önemseyen Profilo, seçili beyaz eşya ürünlerde yüzde 24’e varan indirimlerle enflasyonla mücadelede tüketicisine destek oluyor.

A+ enerji sınıfı ile A enerji sınıfı buzdolaplarına göre yüzde 20'ye varan enerji tasarrufu sağlayan Profilo No-frost buzdolaplarının, nem kontrol mekanizmasına sahip ExtraFresh çekmecesi meyve ve sebzeler için daha uzun süre tazelik sunuyor.

EkoPlus özelliği ile yüzde 50'ye varan enerji tasarrufu sağlayan kampanya dahilindeki Profilo çamaşır makineleri ise JetPlus özelliği ile seçili programın yıkama süresinde yüzde 65'e varan zaman tasarrufu sağlıyor. Ayrıca yorgan yıkama programı sayesinde de soğuk kış gecelerinin vazgeçilmezi yorganların temizliğinde de en büyük yardımcınız oluyor.

A+ Enerji verimliliği sınıfı ile bütçenizi korurken, HijyenEkstra opsiyonu ile derinlemesine temizlik sağlayan Profilo bulaşık makineleri de yine enflasyonla mücadeleye destek kapsamında gerçekleştirilen kampanya dahilindeki Profilo ürünleri arasında yer alıyor.

Hem enerjiden hem de cebinizden tasarruf sağlayan kampanyalı Profilo beyaz eşyalar, tüm Profilo Yetkili Satıcıları’nda sizleri bekliyor!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.