Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

KER I RUN 2019, ULUDAĞ’DA 1.810 METRE RAKIMDA BAŞLIYOR

1.810m rakımda start verilecek ve spor ile doğayı buluşturacak olan 42K Maratonu’nun yanı sıra Eker I Run’da; 15K Yarışı, 5K Yarışı, Özel Sporcular Koşusu ve Paten Yarışı da gerçekleştirilecek. Paten Yarışı, ülkemizde gerçekleştirilecek bir başka ilk olacak.

Organizasyon kapsamında gerçekleştirilecek 500 metrelik Minik Adımlar Koşusu da pek çok çocuğun unutamayacakları bir gün yaşamasını sağlayacak. Minik Adımlar’a 6-12 yaş aralığındaki çocuklar katılacak.

Geç kayıtlar 4-5 Ekim’de Eker Meydan’da yapılabilecek

Yaklaşık 2.500 sporcunun katılacağı Eker I Run 2019 için kayıt süreci ise devam ediyor. Organizasyona geç kayıt yaptırmak isteyen sporcular, gerekli işlemleri Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Eker Meydan’da yaptırabilecek.

Yardımseverlik Koşusu ikinci yılında

Eker I Run 2019’un en önemli etkinliklerinden bir diğeri de Yardımseverlik Koşusu olacak. Yardımseverlik Koşusu ile Eker I Run Koşusu’nda kampanya açan STK’lara bağış toplanarak, anlamlı projelere kaynak yaratılacak.

Yardımseverlik Koşusu’nda en önemli hedefler ise geçtiğimiz yıl toplanan bağış miktarı olan 120.554 TL’nin üzerine çıkmak ve geçtiğimiz yılki 1.983 bağışçı sayısını artırmak olacak. Yardımseverlik Koşusu’nda Adım Adım’ın desteklediği 11 STK ile birlikte Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD), SosyalBen Vakfı ve İhtiyaç Haritası yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.