Öne Çıkanlar Engelsiz NECMİ İNCE Yürüyüş KORONAVİRÜS İnce Medya
banner13

“LACOSTE PARİSİENNE” İLE ELEGAN ŞIKLIK

Fransa’nın ünlü markası Lacoste, ismini Paris’ten alan Parisienne kadın saat koleksiyonu ile şıklık ve zerafeti buluşturuyor.

Hem günlük aktif yaşamda hem de şık gecelerde rahatlıkla kombinlenebilecek bir koleksiyonla dikkat çeken “Lacoste Parisienne”, kadınlar için 36 mm ideal kasa ebatı, farklı metaryel ve kadran seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Parlak çelik bileziği, swarovski taşlı rose ve sarı altın renk çeşitleri ile saat tutkunlarına hitap eden Lacoste Parisienne eşsiz stiliyle Fransız zerafetini yansıtıyor. Sade ve şık çizgisiyle tarzında fark yaratmak isteyen kadınların tercihi Lacoste Parisienne, elegan tasarımı ile zamansız bir şıklık sunuyor.

İki yıl uluslararası garantili Lacoste Parisienne saatlerinin tüm renklerini Günsal Saat resmi satış noktalarında ve Lacoste mağazalarında bulabilirsiniz.

Ürün Bilgisi: Kadın / 1400 ila 2000 TL arası

Günsal Saat Hakkında

Günsal Saat, “Gün”eş Hüner ve Mehmet “Sal”t tarafından 1994 yılında İstanbul Sirkeci’de kurulmuş olup, bugün Türkiye’nin önde gelen saat firmalarından biridir.1960’lı yıllarda sektöre saat çerçevesi imalatı ile adım atan Güneş Hüner, saat ithalatına 1976 senesinde “Raymond Weil” markası ile başlamıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümü mezunu olan Mehmet Salt, 1994 senesinde sektöre Günsal Saat’in kuruluşu ile girmiştir. Aynı yıl Günsal Saat “Lacoste” saatlerinin Türkiye resmi distribütörü olmuştur. Günsal Saat, “Raymond Weil” ve “Lacoste” saatlerinin dünya üzerindeki en eski distribütör olma ünvanını korumaktadır. 2012 senesinde “Raymond Weil”in üçüncü jenerasyonu tarafından kurulan “88 Rue du Rhone” markası, firmanın marka portföyüne katılmıştır. Günsal Saat, 2013’te “Lacoste” saatlerinin üretici firması Movado Group Inc. tarafından üretilmeye başlanan “Scuderia Ferrari” saatlerinin de Türkiye resmi ithalatçısıdır. 2015’ten bu yana Bomberg’in Türkiye resmi distrübütörü olan Günsal Saat, profesyonel ve deneyimli ekibi ile bünyesindeki markaların ürünlerini 500’e yakın satış noktası kanalıyla son tüketiciye ulaştırmakta ve aynı zamanda satış sonrası servis hizmetini sağlamaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.