Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Reynaers Hi-Finity İle Cam Duvar, Konfor Ve Estetik Sunuyor

Hi-Finity Sürme Kapılar, modern yapılarda cam duvarların yerini alıyor. Aynı anda birçok özelliği bir denge çerçevesinde birleştiren camlı kapılar, son teknolojinin ürünü olarak tanımlanıyor. Yapının tasarımını estetik kaygılarla oluştururken, performans çözümlerini en üst düzeyde elde edebiliyorsunuz bu sistemde. Ergonomik olarak tasarlanmış kapı kolu ve gizli kilitleme sistemi ile yerden tavana ve duvardan duvara maksimum düzeyde cam görünüme sahip olabilirsiniz.

MODERN VE ŞIK GÖRÜNÜM

Tasarımı, zamanın diliyle ifade eden Hi-Finity, modern çizgiden ödün vermeyen kullanıcıların ve mimarların öncelikli tercihi olarak karşımıza çıkıyor. Hi-Finity Sürme Kapılar, ev ile bahçe arasındaki fonksiyonel bir bölme olmaktan çok daha fazlası olduğunu, kullanıldığı alanlara karakter kazandırarak kanıtlıyor. Hi-Finity Sürme Kapılar’ın cam kanatları sistemin taşıyıcısı konumunda denge sağlarken, camın yarattığı bütünlük ve şeffaflık duygusu mekanı bir bütün olarak algılamanıza neden oluyor.

Sistemde, tavan, zemin ve duvar profillerinin gizlenebilme özelliği de var. Panellerin arasında yer alan 35 mm genişliğindeki dikey profiller, siyah ve ince görüntüsüyle mimari bir unsur olduğunu da hissettiriyor.

Aynı zamanda ısı yalıtımı ile enerji tasarrufunu maksimum düzeyde tutan Hi-Finity Sürme Kapılar hava koşullarına karşı direnci ile güven veriyor. Ses yalıtımı özelliği ile performansı en üst seviyeye taşırken, içerdeki ambiyansı sizin tasarlamanıza yardımcı oluyor.


Ürün Performansı

Hi-Finity Sürme Kapılar’da otomatik kilitleme standart bir özelliktir ve kapının etrafına yerleştirilen bir düğme ile kilitleme ve açma yapılır. Kilitleme ve açma/kapamanın aynı düğme ile otomatik olarak yapıldığı tam otomatik seçeneği de bulunmaktadır. Düğmeye basıldığında kapı açık ve kapalı bir şekilde kayarak açılır ve kapatıldığında otomatik olarak kilitlenir ve evinizin güvenliğini sağlar. Boyut bakımından sınırları zorlayan ve çok geniş camlarla kesintisiz manzaralar sunmak için tasarlanan Hi-Finity Sürme Kapılar, 3,5 metre yüksekliklerde ve hareketli panelleri 750 kg ve sabit panelleri de 1200 kg’a kadar yapılabilir. Hi-Finity Sürme Kapılar ayrıca olağanüstü ısı yalıtımı, hava direnci, gürültü azaltma ve güvenlik sunar.

- Otomatik kilitleme

- Çift ve üçlü ısıcam seçenekleri

- Endüstrinin önde gelen maksimum boyutları

- Ultra ince çerçeve

- Güçlü ve dayanıklı

- Köşelerde profilsiz çözüm

- RC 2 hırsızlık önleyici güvenlik sınıfı

- 1.0W / m2K’e kadar düşük U değerleri ile mükemmel ısı yalıtımı


Reynaers Hakkında

Reynaers Alüminyum;

Dış cephe sistemleri konusunda uzmanlaşan Reynaers ihtiyaca yönelik mühendislik çözümler üreten Belçikalı bir marka. Pencere, kapı, cephe, sürme doğrama, katlanır kapı ve güneş kırıcılar üreten Reynaers, yenilikçi ve sürdürülebilir alüminyum çözümler geliştiriyor.

1965 yılında kurulan Reynaers bugün 40 ülkede 2200 çalışanıyla faaliyet gösteriyor.

Ürünlerini 5 kıtada 70’in üzerinde ülkeye ihraç eden ve Merkezi Belçika’nın Duffel kentinde bulunan Reynaers Alüminyum Avrupa’nın lider kuruluşları arasında yer alıyor.

Enerji verimliliği ve çevre için sorumluluk alma anlayışıyla faaliyet gösteren Reynaers, standart çözümlerin yanında, konut projelerinden ticari ve endüstriyel projelere kadar pazardaki tüm sektörler için özelleştirilmiş çözümler üretiyor.

Reynaers marka vaadleri arasında konfor, güvenlik, tasarım ve enerji verimliliği geliyor.

Reynaers sektöre ürün temin ederken, mimarlar, yatırımcılar, cephe tasarımcıları, proje uzmanları ve son kullanıcılar için de değerli bir iş ortağı.

Firmanın 2017 yılı cirosu 426 milyon Euro’dur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21