banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

SAMSUN 4. EV'LENİYORUZ FUARI SONA ERDİ

43.135 Kişi Ziyaret Etti

Fuar evlenecek çiftler, eşyalarını yenileyecekler ve ev almak isteyenler için büyük bir fırsat oldu. Samsun ve ilçelerinden, Ordu, Amasya, Sinop, Tokat, Çorum, Ankara ve bölgede yer alan diğer illerden gelen ziyaretçiler Samsun 4. Ev’leniyoruz Fuarı’na akın etti. Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere ülke genelinden toplam43.135 kişi fuarı ziyaret etti.

Görkemli Sahne Şovları ve Muhteşem Etkinlikler

Samsun 4. Ev’leniyoruz Fuarı’nda birbirinden güzel koleksiyonların yer aldığı, yeni trend gelinliklerin görücüye çıktığı stantlarda, ziyaretçiler fuara özel kampanyalardan yararlandı. Evlilik hazırlıkları ile ilgili sergilenen son yenilikleri keşfetti. Aynı zamanda fuar süresince pek çok etkinlik düzenlendi.

Fuarda Samsun ve Bölge Ekonomisine Büyük Katkı

Bölge genelinden fuarı ziyaret etmeye gelen, evlilik hazırlıkları süreçleriyle ilgili ihtiyaçlarını fuardan karşılayan binlerce çift ve eşyalarını yenileyecekler, stant açan firmaların önemli satışlar gerçekleştirmelerini sağladı. Şehir ve bölge ekonomisine, kendi sektöründe hareketlilik getirmeyi hedefleyen fuar, 5 gün boyunca önemli ticari bir hacim yarattı aynı zamanda tüm markalara, ürün, hizmet ve vizyonlarını on binlerce ziyaretçiye tanıtma fırsatı sundu.

Stant Açan Firmalar Çok Memnun

TÜYAP Samsun tarafından 4. kez organize edilmiş olan Samsun Ev’leniyoruz Fuarı, konut projeleri, mobilya, aksesuar, dekorasyon, züccaciye, gelinlik, damatlık, abiye kıyafet, çeyiz, halı, düğün organizasyonu, beyaz eşya, ev elektroniği sektörünü buluşturan bir platform olma başarısına ulaştı. Stant açan firmaların tamamına yakın gelecek yıl düzenlenecek 5. Ev’leniyoruz Fuarı’na katılacaklarını ve memnuniyetlerini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
FuarEvSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21