Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

SEVİM SERİNGEN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Osman Toprakçı ve İl Müdür Yardımcısı Kudret Gültaş Fethiye ilçesinde hizmet veren Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Fethiye Sosyal Hizmet merkezi toplantı salonunda kuruluş personelleri ile bir araya gelen Toprakçı, yapmış olduğu konuşmada "Kısa süre önce Kuruluş Müdürü olarak ataması yapılan Sevim Seringen'e hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Fethiye İlçemizde hep birlikte güzel işler başaracağımızın inancı içerisindeyim. Çalışan tüm personelimize işlerinde kolaylıklar diliyorum. Daha önce Fethiye Sosyal Hizmet merkezinde müdürlük yapmış olan İsa Eseoğlu'na da başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.