Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

Yazın zayıflatan zayıflatan 10 meyve

Kayısı

Kayısı

İçerisindeki bol mineral ve zengin vitaminler dolayısıyla kilo vermeye yardımcıdır. Selülitin engellenmesine yardımcıdır.

Avokado

Avokado

Metabolizmayı hızlandıran avokado; aynı zamanda erkeklerde ve kadınlarda kilo kaybından sorumlu testosteron hormonunu artırıyor.

İncir

İncir

İncir içerisindeki doğal şeker, aynı zamanda tok tutucu ve iştah kesici bir fayda da sağlar.

Kiraz

Kiraz

İdrar söktürücü özellikleri vardır. İçerdikleri antosiyanin sayesinde ağrılara karşı etkilidir. Araştırmacıların yaptıkları inceleme sonucu 20 adet kiraz bir aspirinle eşdeğer olup, içinde bulunan antosiyanin maddesi E ve C vitaminlere benzer antioksidan etki yapmaktadır.

Karpuz

Karpuz

Bol su içeriği ile selülitin baş düşmanlarındandır ancak karpuzun tüketim miktarlarına dikkat edilmelidir.

Limon

Limon

Yağ birikimini önlemeye ve yağların atımını hızlandırmaya yarayan limonun her sabah 1 bardak su ile tüketilmesi kilo vermeye yardımcı oluyor.

Şeftali

Şeftali

Sindirimi kolaylaştırır ve metobolizmayı hızlandırıcı etkisi vardır. Çok iyi bir idrar sökücüdür. C, A ve B3 vitamini ile potasyum ve folik asit açısından zengindir.

Elma

Elma

Kilo vermek için elmanın yeşili daha iyi bir seçenektir. İçerdiği vitaminler ve bitkisel enzimler sayesinde yağ yakıcı özelliğe sahiptir.

Kavun

Kavun

Kilo kaybında oldukça önemli bir meyve olan kavunun 200 gramında 60 kalori bulunuyor. Yüksek posa içeriği ile kan şekerinin düşmesini önleyen kavun, uzun süre tok kalmayı sağlıyor.

Muz

Muz

İçerdiği çözünür posadan dolayı yeme isteğini ciddi düzeyde azaltan muz, bağışıklık sisteminin güçlendiriyor ve tokluğu artırıyor. Kilo vermeye yardımcı olması için özellikle kahvaltıda tüketilmesi öneriliyor.

Anahtar Kelimeler:
Sağlık Haberleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.