banner13

10 Ocak Gazeteciler günü bu yıl Pazar gününe denk geldiği için 11 Ocak Pazartesi günü Küresel Gazeteciler Konseyi Ankara’daki Genel Merkezinde kutlandı.


Genel Başkan Mehmet Ali Dim başkanlığında Konsey Meclis başkanları ve yurtdışından gelen Konsey Temsilcileri ile gazeteciliğin sorunları görüşüldü.
Gazetecilerin elinden alınan Yıpranma paylarının geri verilmesi istendi.


İktidar ve Muhalefet tarafından ziyaret edilen Küresel Gazeteciler Konseyinde Türkiye’nin belli başlı sorunları ele alındı.


Küresel Gazeteciler Konseyinin çıkartmış olduğu derginin 3.Sayısı da gelen ziyaretçiler tarafından beğenildi.


ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ HAFTASINDA GAZETECİLERE SALDIRI NEFRETLE KINANDI..


Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın evinin önünde sopayla dövülmesinden ardından bir saldırı daha… Yeniçağ gazetesinin Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu evinin önünde üç kişi tarafından dövüldü. Ankara Emniyet Müdürlüğü, 3 kişinin yakalanarak gözaltına alındığını, bir kişinin de arandığını duyurdu. Öte yandan saldırı anı da bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.


KRT TV programcısı Afşin Hatipoğlu önceki akşam evine girmek üzereyken maskeli kişilerin saldırısına uğramıştı. Hatipoğlu saldırganların kaçarken “Konuştuklarına dikkat et” dediklerini söylemişlerdi.


Bu saldırıları nefretle kınıyorum.


Bunun arkasında kim olursa olsun bir gün elbet bağımsız yargı önünde hesap vereceklerdir.
Rahmetli Demirel’in o muhteşem sözü her kese ders olmalıdır.


‘KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN HESAP DÖNER’


Evet:
Unutulmamalıdır ki hiç kimsenin yanına bu yapılanlar kar kalmaz.
Selçuk Özdağ bir siyasetçi ama o bir hoca.


Orhan Uğurluoğlu’nun fikri felsefesi Türkiyedir.O sürekli bu memleketin iyliği için çalışmış.yazmış çizmiş birisi.Onun mesleğine ve yaşına hürmet göstermeyenlerin içinde asla milliyetçi bir ruh olamaz.


Afşin Hatipoğlu mesleğinin en güzel yıllarında bu olay başına geliyor.
Afşin bil ki doğru yoldasın.


Yolun açık olsun.
Baskılar bizi yıldıramaz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.