banner13

Alanya’da yaşayan yerli ve yabancı her kes Alanya Kaymakamı Dr.Fatih Ürkmezer’e teşekkür ediyor.

Covit 19 kapsamında denetimleri elden bırakmayan kaymakam ,bayram süresince de denetimleri elden bırakmadı.

Vatandaşların huzur ve güvenliği için Alanya’nın çeşitli mahallelerinde denetimler yapan kaymakama Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı ve doğu ilçelerinden sorumlu Muhittin Ergen,Alanya Emniyet Müdür Yardımcısı Cengiz Usta,İlçe Jandarma komutanı Yarbay Burak Mindivanlı katıldı.

Bayram süresince trafik ve asayiş uygulamaları Alanya’da yaşayan vatandaşları ve tatilini burada geçiren yerli ve yabancı turistleri de memnun etti.

Özellikle Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve İç İşleri Bakanlığının Genelgeleri doğrultusunda görev yapan güvenlik güçleri kimseye iltimas sağlamıyor.

İlçe Jandarma komutanlığı kendi sorumluluk alanlarında güvenliği zafiyete düşürecek hiçbir yasa dışı uygulamaya izin vermiyor.

Kaymakam Dr.Fatih Ürkmezer çalıştığı her ilçede başarı elde etmiş,dürüst çalışkan devlet adamı vasfını iyi taşıyan bir yapıya sahip.

Alanya için süper projeleri olan kaymakam,yetkilerinin birileri tarafından sulandırılmasına asla müsaade etmiyor.

Daha önceleri Alanya’da Kaymakam’ın ismini kullanan bazı samimiyetsiz insanlar,maalesef bu dönemde bunu yapamıyorlar.

Onun içindir ki Alanya halkı bu Kaymakamı bağrına basmıştır.

Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı ve doğu ilçelerinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Muhittin Ergen ve Antalya İl Jandarma komutan Yardımcısı doğu ilçelerinden sorumlu komutan Albay Serkan Akbaba’yada teşekkür etmek gerekiyor.

Antalya’nın en önemli ilçelerinde asayişten sorumlu,ve görevlerini başarı ile yapıyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.