Esrarengiz haber sonrası ilginç gelişmeler...

03.05.2020 Tarihinde Uludağ medya haber sitesinde çıkan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş hakkında esrarengiz bir haber yayınlandı. Bir yurtdışı gezisinde çekildiği öğrenilen fotoğrafa yer verilen haberde o dönem İnegöl Belediye Başkanı olan Aktaş Aktaş'ın bir kadının fotoğrafını çekerken görülüyordu.

BURSA BU HABERİ KONUŞUYOR! ALİNUR AKTAŞ KİMİN  FOTOĞRAFINI ÇEKİYOR?

   

Diye sorulan haber'de söz konusu kadının Başkan  Alinur Aktaş'la bir gayrimeşru gönül ilişkisi olduğu ima ediliyordu.
Yine bu haberler konuşulurken Bursa Büyükşehir Belediye Başkanının Eski Danışmanı Kenan Kibarın kankası Bursa'da Meydan Gazetesinin İmtiyaz Sahibi  Ercan Akyıldız'ın iddialara göre tetikcilik olarak kullancağı ve kurduğu www.uludagmedya.com 'da bu esrarengiz haberin çıkmasıda manidardı.
Çünkü  Kenan Kibarın'ın görevden alınması sonrası ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a karşı bir salvo hareketi  olarak yorumlanmıştı.
Haber yayınlandıktan Bursa'da ses getirdikten sonra Uludağ medyanın internet sitesi ilginç bir şekilde erişime kapandı. Bu kapanmanın dışarıdan bir müdahale ile mi oldu yoksa haberler ve karlı anlaşmalar konusunda uzman olan Ercan Akyıldız'ın yine karlı bir anlaşması sonucumu kapandığı kulislerde merak edilen konuların başında geliyor.
Yine bu sıradışı haber çıktıktan sonra bu siteyi En Bursa'nın satın aldığı ve sonrasında neler yaşandığıda merak konusu olarak yerinde duruyor.
Zaten yeni bir anlaşma olup olmadığının kokusu da yakında çıkacak gibi duruyor.

İŞTE HER KESİN MERAK ETTİĞİ KONU 

Bursa’da göreve geldiğinden bu yana gaflarıyla ulusal basına gündem olan, bazı kişilere sağladığı imar ayrıcalıkları TBMM gündemine taşınan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile ilgili ortaya atılan son iddia yenilir yutulur cinsten değil!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Alinur Aktaş, icraatlarından ziyade gafları ve tartışmalı uygulamalarıyla Türkiye gündemine malzeme oluyor.

Diye sorulan haber'de söz konusu kadının Başkan  Alinur Aktaş'la bir gayrimeşru gönül ilişkisi olduğu ima ediliyordu.
Yine bu haberler konuşulurken Bursa Büyükşehir Belediye Başkanının Eski Danışmanı Kenan Kibarın kankası Bursa'da Meydan Gazetesinin İmtiyaz Sahibi  Ercan Akyıldız'ın iddialara göre tetikcilik olarak kurduğu www.uludagmedya.com 'da bu esrarengiz haberin yayınlandıktan sonra  çıkmasıda manidardı.
Kim bu kadın?

Seçim döneminde Uğur Mumcu, Bahriye Üçok, Türkan Saylan ve Nazım Hikmet ile ilgili “vatan haini, din-diyanet düşmanları” açıklamasıyla Türkiye gündemine oturan Aktaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili olarak da “halkın genelini ilgilendiren bir bayram değil” açıklamasıyla tartışma konusu olmuştu.

Şehir gazetesi Sahibi Nezir Asaroğlu’na sağladığı imar ayrıcalığını “Allah’a hamdolsun çayını bile içmedim” diye savunan, Asaroğlu’nu ziyaret fotoğrafları ortaya çıkınca da “Bir adam gazeteciyse o adam konuşuluyor, diğer iki kişi konuşulmuyor” diyen Aktaş’ın Asaroğlu’nu henüz İnegöl Belediye Başkanı iken dahi tanıdığı ve ziyaret ettiği de ortaya çıkmıştı.Yine Şehir Gazetesi Sahibi Nezir Asaroğluna aylık 80 bin lira para ödemeside tepkilere neden olmuştu.

İmar kıyağı Bursa gündeminde geniş tartışmalara yol açarken, Aktaş ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı.


Sosyal medyada yer alan bir mesajda “Alinur senin yatacak yerin yok uslanmazsın uçkur düşkünü kimle ne konuştuysan her şeyin elimde buyurun” ifadeleri yazılarak, Aktaş’a “bu doğru mu” diye soruldu.
 


Söz konusu iddiaların Aktaş’ın İnegöl Belediye Başkanlığı döneminden bu yana var olduğu ve gayrimeşru bir ilişkiyi işaret ettiği öğrenilirken, sosyal medyada yer alan bir karede de Aktaş’ın sevgilisi olduğu öne sürülen kişinin fotoğrafını çekerken görüldüğü iddia edildi.


Alinur Aktaş ile ilgili sosyal medyada daha önce de çok sayıda fotoğraf yer almış, söz konusu fotoğrafların, Aktaş’ın FETÖ’ye ait evlerde bulunduğu sırada çekildiği belirtilmişti. Aktaş, bu fotoğraflara ilişkin herhangi bir açıklama yapmamıştı.

No:Bu haber uludağmedya haber sitesinden alındır!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21