banner13

Wagner krizi, Fransa’daki olaylar. S 400 den sonra ABD ve Türkiye’nin NATO toplantısında ılımlı yeni bir sayfa açmaları, bize gösteriyor ki ülkeler arasında ebedi dostluk ve düşmanlığın ötesinde bir çıkar ilişkisi vardır. Ukrayna başkanı Zelenski ile Sayın Erdoğan’ın buluşması ve yapılan insansız hava aracı anlaşması Rusya’yı kızdırmaya yetti. Öncelikle tahıl koridoru anlaşmasını uzatmayan Putin böylelikle Türkiye ye tepkisini ortaya koydu. ABD’ sinsi bir planla Rusya, Türkiye savaşı mı çıkarmak istiyor? Eğer bunu gerçekleştirebilirse bir taşla iki kuş vurmuş olacak. Çinin büyümesini engelleyebilecek. İpek yolunun tek hakimi olacak. Bunun için ortam ve zemin oluşması için bazı olaylar olabilir. İki Lideri sağ duyulu olmaya davet ediyorum. Karadeniz en hassas zemin. İki ülkenin de bu savaşı her yönden kaldırabilecek gücü yok.
Derin bir deprem yaşamış Türkiye ekonomisi bunun sancılarını seçimden sonra iyice hissetmeye başladı. Pandemide açılan derinlik depremle birlikte iyice büyüdü. Bizim sağduyulu olup olaylar cereyan etmeden diploması yoluyla bazı şeyleri aşmamız gerekiyor. Zor bir tünelden geçiyoruz. Düşmanlarımız da yanan ateşe benzin dökmekten geri durmuyorlar. En güzel netice aldıkları para dolar kartını yine ortaya sürdüler.
Sayın Erdoğan Suudi Arabistan’a ve Körfez ülkelerine giderek bir takım anlaşmalar yaptı. İnşallah Eylülde bir düzenin oturtulması bekleniyor. Özellikle bürokrasi olarak güçlü bir Türkiye her dost kardeş ülkeler hariç, hesaplar içerisindeki tüm ülkelerin planlarını bozuyor. Erdoğan gibi yıllarını siyasete vermiş ve yirmi yıldan fazla Türkiye’ye liderlik yapmış bir kişi onların kabusu olmaya yetiyor. Savaş her kulvarda tüm hızıyla sürüyor. Gates vakfı tarafından laboratuvar da beslenen sinekler bir çok insanın dolaylı olarak ölümüne neden olabilecek hastalıklar taşıyor. Harp le dünyanın iklimi değiştiriliyor. Şeytan ruhlara akıllara hükmediyor, insanlığın sonunu getirmek için mesaide. Biz her yönden birlik olup uyanık olalım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.