banner13

Biraz sonra okuyacağınız iddialar yenilir yutulur tarzda iddialar olmadığını açıklayalım.
Son günlerde yazdığım köşe yazılarıyla Bursa siyasetinde en çok konuşulan kişilerden birisi oldum.
Hatta bu  yazdığım yazılardan sonra  şahsımla ilgili bu yazılanların iftira olduğunu ve özellikle Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş  beye iftira attığımı söyleyenler oldu.
Hala bu yazılanların gerçek olamayacağını  ve yazdıklarımıza inanmak istemeyen  bir kitle vardı.

Halbuki beni yakından tanıyanlar bilir ki belgesiz ve bilgi bilgi eksikliği olan hiç bir konu hakkında yazı yazmam. Özellikle konu özell hayat ve gönül meselesi olursa çok daha hassas davranırım . Amacımız kimseye  iftira atmak gayri ahlaki bir hayat yaşadığını yazmak degil .siz okuyucularımıza gerçek ve doğru bilgi sunmaktır.

Evet Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve yakın çalışma arkadaşları ile ilgili "Ak Parti Bursa'da manita hastalığı' köşe yazımı  kısa zamanda onbinlerce kişi okuyup paylaşılmış.


Hani sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Evet yazımızı okuyan eski meslektaşlarımızdan Ayşenur Sevim şöyle bir mesajla bize dönüş yaptı . Ayşegül hanım ;

"Ben Ayşenur Sevim Rahmetli Temel Sevim in ikiz kızlarından biri. Temel Sevim kimmidir. Alinur Başkanın nasıl olurda böyle bir ailenin kızının başına bunlar gelir dediği.. BURSA İMAM HATİP LİSESİNİN 1 NOLU ÖĞRENCİ TEMEL SEVİM in kızı. Ak parti gelirken çözüm odaklı doğru bir adres diye nasıl sevindik. Bilseydik bu kadar büyük günahların inanan umutla bekleyen halkı  uçurumların taaa dibinden kitleler halinde bir nefretle vazgeçişe doğru sürükleyeceğini bu kadar sevinebilirmiydik acaba. Saadet gömleğini çıkaranların insani ve vicdani hasletlerininde soyulup kursaklarında ve bağırsaklarına tapacaklarını bilseydik.. Kandırıldık nidalarıyla halkın kutsallarının arkasına saklanıp oy devşirenlerin doğru yolu bulduk diyen siyasetçilerin hafızaları donduran millete ve devlete ihanet belgeleri ifşa olurken astarsız ruhlarının vucut bulduğu pis nefslerini Namusumuza ırzımıza helal rızkımıza umutlarımıza dikeceğini sevinebilirmiydik.. KANDIRILDIK.. Kimimiz in gönlünden çalındı..kimimizin hayatlarından.. Ülke olarak bir dönme dolapta arasıra gökyüzündeyiz diye sevinerek avuttuk vatan millet Sakarya diye diye kendimizi. Şimdi değermiydi susmaya diye sorguluyorum. Bir kız çocuğu büyüdü. SILA oldu. Bir kadın yüzüstü düşmedi. Bir delikanlı utanmadı.Ama  Yiğitlik bize kaldı da diyemedik. Utandırdılar yavşak liderler.. Bunlardan sadece biri Alinur Aktaş. Bursa ve İnegöl ün yüz karası.."diye yazı gönderdi.

Kendisini bir dönem  gazetecilik yapan bir meslekteşımız.
Kendisi mesleğe başladığı ilk yıllarda İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile yaşadığı ilişki ile ilgili bilgileri ve belgelere bizlerle paylaştı.
Öncelikle kendisini bir bayanın çok casaret edemiyeceği bu hassas konuyla ilgili bizlere güvendiği için ve konuyu korkusuzca paylaştığı için çok teşekkür ediyorum.

İşte bu kapsamda bizlere ulaşan Ayşenur Sevim hanımefendi bana anlattığı konularda neden bu zamana kadar sessiz kaldığını,Ak Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zarar görmemesi için mücadele ettiği ama en sonunda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın başka bir çok bayanla hala çapkınlık ilişkilerini yapmasına  isyan ettiğini için bunları söyleme ihtiyacında bulundu.

Açılmasında benim yazdığım yazı öncesinde yaklaşık 1 ay önce Cimere şikayetci  bulunduğu  02.09.2021 tarihinde başından geçenleri yazmasına rağmen gerekenin yapılmaması sonrasında sizinle görüşüp konuyu artık herkesin bilmesi gerektiği için size röportaj verdiğini söyledi.


Evet şimdi aşağıda yazılan malesef bu kadar yaşanan olaylardan sonra hala Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş için masum diyebilen birileri varsa yorumları sizlere bırakıyorum.
Zaten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş diğer bayanlarla ilgili de bir çok bayanla gönül ilişkisi olduğu ve en yakın çalışma arkadaşlarının da yapması ayrı bir ahlaki sorun ve garebettir.

Herhalde Ak Parti Bursa'da görev yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanları içersinde bu tür haberlerden sonra etik olmayan işleri yapan tek Başkan olarak tarihe şimdiden  geçirdiğini söyleyebiliriz.


Ayrıca Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile ilgili  bu yazılan ve şikayet edilen konulardan sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesinden ve Ak Parti Genel Merkezinden konuyla ilgili gerekli araştırmaları ve belgelerin toplandığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletileceği söylendiğini aktaralım.
Bakalım bu kadar ayyuku çıkan rezil haberlerden sonra Ak Partide yetkililer ne yapacak merak konusu.
Bu konularla ilgili diğer gönül ilişkilerine giren bayanların sıkıntılarını ve sorunları gündeme getirmeye devam edeceğiz.
Bizler mağdurun ve mazlumun her zaman yanında yer alacağız.

"DOĞRULARIN GÖZLE GÖRÜLMEYEN ORDULARI VARDIR VE ONLAR TAM ZAMANINDA YETİŞİRLER"

MUTLAK ZAFER ALLAH'INDIR!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.