banner13

Sizin için bir klasik haline gelen İNCE BAKIŞ Programı bundan böyle Ankara’da ki stüdyomuzdan da sizlerle birlikte olacak. Youtube adresimizden de yayınlarımızı takip edebilirsiniz. Bildiğiniz üzere İNCE MEDYA GRUP olarak bir atılım daha yaparak, Ankara’da bir ofis açtık. Bu ay içinde ManşetX Gazetemizin eki olarak çıkacak olan ManşetX Ankara Gazetesini de sizlerle buluşturacağız. Son günlerde medya hızla güven kaybetmesine rağmen siz değerli okuyucularımızın desteği ile günden güne ivme kazanmaya devam ediyoruz. ManşetX Ankara Gazetesi size Ankara’yı farklı bir pencereden gösterecek.

Ankara stüdyomuzda yapacağımız canlı yayınlar ile gündem belirlemeye devam edeceğiz. Parti ayrımı yapmadan yapacağımız objektif yayınlar ile partileri seçmenleri ile buluşturacağız.

Bugün 14 Haziran Pazartesi günü.  Malum Nato zirvesinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  ABD Başkanı Biden’le neler görüşecek, görüşme nasıl geçecek, sonrasında Avrupa liderleri ile ilgili görüşmeler nasıl geçecek. Tüm bunlar merak konusu.  Sedat Peker yaptığı sosyal medya paylaşımları nedeni ile tutuklanmadığını güvenlik gerekçesi ile video çekmesine izin verilmediğini söyledi. Ayrıca kendisine casusluk ithamlarında bulunanlara cevap vererek ben casus değilim dedi.

Ankara kulislerinde mini kabine değişikliği olacağı konuşuluyor. Bundan önce kabinede 3 bakanlık ile ilgili değişiklik olmuştu.  Meclis tatile girdikten sonra 4 5 bakanlıkta değişiklik yapılacağı konuşuluyor. Özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2 ye ayrılacağı konuşuluyor. Geçtiğimiz günlerde İNCE BAKIŞ programında,  gazetemizin Ankara Temsilcisi Mehmet Çatakçı ile gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulunmuştuk. Arzu edenler o yayınımızı youtube kanalımızdan izleyebilirler.  

Bursa gündemine gelecek olursak, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Bursa’daydı. Kendisi Bursa’da bir dizi programa katıldı.  Ankara’dan takip ettiğimiz kadarıyla Özhaseki’nin yaptığı açıklamalarda İstanbul ve Ankara algı yönetimi ile yönetiliyor dedi. Oysa Bursa bunu bile yapamadı. Bursa Büyükşehir Belediye başkanı Alinur Aktaş ile ilgili sıkıntı ve şikâyetler devam ediyor.  Bursa’nın trafik ile ilgili sıkıntısı hala çözülemedi. Planlanan projelerden kaçı yapılabildi? Vatandaş trafik sorunu ile ulaşım zammına hala çok tepkili. Alinur Aktaş’ın halk desteği günden güne azalıyor. Hanlar bölgesindeki kamulaştırma ile ilgili ciddi sıkıntılar devam ediyor. Bizim dosyasını açtığımız BUSKİ olayında hiçbir gelişme yok. İznik adeta kaçak yapılaşmanın merkezi haline gelmiş durumda. İznik’in muhteşem doğası bir yana tarımı bile bitme noktasında. Rant terörü devam ediyor. Kaçak yapılar ile ilgili ne Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden ne de AK Parti Bursa İl Başkanlığı’ndan tek bir açıklama yok. Oysa pandemi de doğanın önemi bir kez daha karşımıza çıkmışken, bunu bir fırsata çevirip doğamıza sahip çıkmalıydık. En azından bu şehri yönetenlerden bu hassasiyeti bekliyorduk.

Tüm bu olumsuzluklar yetmezmiş gibi birde Marmara Denizinde oluşan MUSİLAJ hem denizi hem geleceğimizi tehdit etmekte. Kimi uzmanlara göre MUSİLAjın temizlenmesinin 5 yıl süreceği söylenmekte. Adeta Bursa ve Marmara Denizi can çekişiyor. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın cevap vermesi gereken önemli sorular var. Öncelikle Bursa Büyükşehir’in bütçesi ne kadar ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin güncel borcu nedir?  Bunları her Bursalının bilmeye hakkı var.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.