Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş KKTC Atlet turizm
banner13

112’YE İKİ YENİ İSTASYON!

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, acil sağlık hizmetlerinin vatandaşlara daha hızlı ve etkin verilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Büyüyen kent nüfusu ve olası vakalara en hızlı sürede ulaşılması gözetilerek yapılan planlamalar doğrultusunda ihtiyaç görülen Gemlik Küçükkumla ve Karacabey Boğaz’da iki yeni 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu açıldı. Böylece il genelindeki acil sağlık hizmetleri istasyonu sayısı 82'e yükseldi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bursa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı, yaz döneminin gelmesiyle Gemlik Küçükkumla ve Karacabey Boğaz’da artan nüfus yoğunluğuna göre iki istasyonu hizmete sunduklarını belirtti. Kaşıkcı, “İlimizde 82 noktada bulunan acil sağlık istasyonlarımız ile acil durum vakalarına hızlı bir şekilde ulaşıyoruz. Bunun yanı sıra sahillere yönelik aldığımız tedbirler doğrultusunda Eşkel’de hizmet vermek için bir ekip de görevlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.