Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

152 YILLIK MERHAMET ÇINARI,HAYIRSEVERLERDEN ALDIĞI GÜÇLE GELECEĞE YÜRÜYO

Türk Kızılay Bursa Şube Yönetimi, Türk Kızılay Bursa Şubesi Onursal Başkanı, Bursa Valisi Yakup Canbolat’ı ziyaret etti. Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan’ın nezaretinde gerçekleşen ziyarete Osmangazi Şube Başkanı Halil Atalay, Yıldırım Şube Başkanı Aykan ve Bursa Şube Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. 

Ziyarette konuşan Bursa Valisi Yakup Canbolat, sözlerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Türk Kızılay’ın kuruluşundan bugüne yurtiçinde ve yurtdışında gerçekleştirdiği yardım faaliyetleriyle merhamete dayalı kültürümüzden aldığı güçle dünyanın birçok farklı bölgesindeki mazlumlara umut olarak, ülkemizin en köklü ve örnek kurumlarından biri olarak günümüze kadar geldiğini söyledi. Vali Canbolat, pandemi ile mücadele günlerinde de bağışseverlerin destekleri ile gerçekleştirdiği yardım çalışmalarıyla umut ve moral kaynağı olan Türk Kızılay ve Bursa Şubesi’nin faaliyetlerini takdirle yakından takıp ettiğini belirtti. Vali Yakup Canbolat, Türk Kızılay’ın merhamet elini güçlendiren tüm hayırseverler ve gönüllülere teşekkür etti.

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan ise, 152 yıllık merhamet çınarı Türk Kızılay bünyesinde görev yapmaktan dolayı duydukları gururu dile getirdi. Davut Gürkan, gücünü hayırseverler ve gönüllülerinden alan bu iyilik hareketinin, kara gün dostu olan, umut veren organizasyon yapısı ile yalnızca ülkemizde değil dünyanın bir çok köşesinde ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu belirtti. Türkiye’nin gözbebeği kurumlarından olan Türk Kızılay’ın kuruluşundan bu yana hayırseverlerden aldığı gücüne güç katacak çalışmalara imza atmak için çabaladıklarını belirten Davut Gürkan, Türk Kızılay’ın merhamet eline destek veren herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21