Öne Çıkanlar Bursagaz Kıyak sungurlu Engelsiz BURSANIN YENİ YAŞAM ALANI GÜRSUDA AÇILDI
banner13

2018’DE OTO AKSESUARI SATIŞLARI 2 KATTAN DAHA FAZLA ARTTI

Hepsiburada, Türkiye’nin alışveriş alışkanlıklarını ortaya koyan 2018 Trend Raporu’nu yayınladı. Her altı ayda bir kategori bazındaki alışveriş trendlerini inceleyen Hepsiburada, 2018 yılının oto aksesuar kategorisi trendlerini paylaştı. Rapora göre 2017 yılıyla karşılaştırıldığında oto aksesuarları kategorisinde 2018 yılında satılan ürün çeşidi %38 artış gösterirken, toplam talep 2 katından da fazla arttı.

Müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap vermeyi ve mükemmel tüketici deneyimi sunmayı amaçlayan Türkiye’nin Hepsiburada’sı, birçok kategoride olduğu gibi oto aksesuarları için de iş birliği yaptığı marka sayısını 2018 yılında %80 artırarak ürün çeşitliliğini zenginleştirdi. Her bütçeye ve ihtiyaca cevap veren zengin ürün yelpazesiyle her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih edilen Hepsiburada, ürün çeşitliliğindeki bu artışa paralel olarak toplam talepte de %75 artış kaydetti.

Türkiye güvenliğine önem veriyor, kış lastiğine geçiyor…

Hepsiburada oto aksesuarları trend raporuna göre 2018’de en çok talep gören ürün grubu oto lastikleri oldu. Oto lastikleri dağılımına bakıldığında ise kış lastiklerinin ilk sırada olduğu dikkat çekiyor. Yakıt ve yağ katkıları ise oto lastiklerinin hemen arkasından geliyor. Oto ses görüntü sistemleri ise bu grubu takip ediyor.

Veriler ayrıca site içinde en çok arama yapılan ürünlerin lastik ve farklı lastik çeşitleri olduğunu ortaya koyuyor. Trend raporunun verileri, Türk tüketicisinin giderek can güvenliğine daha fazla önem verdiğini ve mevsime göre lastik değişimi yaptığını ortaya çıkarıyor. Bunlar dışında oto teyp ve antifriz de en çok aranan ürünler sırlamasında üst sıralarda yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.