Öne Çıkanlar Ali Hamilelik BAE OSMANGAZİ ihracat
banner13

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET

Uzun zamandır hasta olarak tedavi gören Kadircan KELEŞ kardeşimizin bazı sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için İNCE Medya'nın Patronu Necmi İNCE ile ARAÇ  KİRALAMACILARI KONFEDERASYONU BURSA İL BAŞKANI EyyüpUZUN birlikte ziyaret ettikleri kardeşimizi çok mutlu ettikleri, kadircan kardeşimizin gözlerinden de anlaşılıyordu.

Bu anlamda değerli Araç Kiralamacılar Konfederasyon Başkanı  ve üyelerine ayrıca vesile olan inci medya'ya yapmış oldukları destek için çok teşekkür ediyoruz.
Allah hepsinden razı olsun.

Başkan EYYÜP UZUN ;
"Bu tür çalışmaların ve bir insanın başka bir insana ihtiyaç duyduğu anlarda , destek olmak kadar mutluluk verici başka bir şey olmadığını ve her birimiz sürekli gerek trafikte , gerek ticaret stresi içinde her an birer engelli adayı olduğumuzu unutmamamız gerekiyor. Rabbim elimiz ayağımız tutarken tutmayana da destek olmayı nasip etsin her daim..." diyerek duygularını ifade etti.

Ayrıca NECMİ İNCE de;
"Bu tür örnek olunması gereken çalışmaların her insanın , insani ve vatandaşlık görevi olduğunu ve  bu güzel olaya vesile olan ARAÇ KİRALAMACILARI KONFEDERASYONU BURSA İL BAŞKANI EYYÜP UZUN ve  Çarşamba Oto Kiralama  Sahibi Behçet UZUN , Melik UZUN kardeşimize  çok teşekkür ediyorum..." diyerek sözlerini bitirdi..

Bizlerde tüm yurt genelinde bu tür faliyetlere desteklerini ve yardımlara duyarsız kalmayan tüm sektörlere sonsuz minnet ve şükranlarımızı sunuyor, ve iyiki bu dünyada halâ iyi insanlar da var diyoruz.

Anahtar Kelimeler:
Haber
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.