Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

3. TURAN YILIN BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

Turan Sancağı Teşkilatı Genel Başkanı Halit Gökhan Gül liderliğinde gerçekleştirilecek bu özel programla ilgili yaptığı açıklamada,her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği bu programı menfur bir saldırı sonrasında şehit edilen Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Sinan Ateş'e ithafen yapacaklarını söyledi.

Ayrıca Turan Sancakları Teşkilatı Genel Başkanı Halit Gökhan Gül konuşmasında bu özel proğramda 3. Turan Yılın Başarı büyük ödülü ise TÜRKSAM Başkanı Dr. Sinan Oğan'a vereceklerini açıkladı.

Yine bu önemli programda 3. Turan Yılın Başarılı Ödülleri kapsamında Almira Otelde 19 Mart 2023 Pazar günü akşam 20:00'da gerçekleştirecek ödül verilecek diğer alanlar ise; Yılın Bilim ve Teknoloji Ödülü, Yılın Sporcusu Ödülü ,Yılın Sosyal Medya Ödülü, Yılın Milli Birlik Ödülü, Yılın Ahte Vefa Ödülü, Yılın Siyasetçi Ödülü,Yılın Sanayici Ödülü, Yılın Gazeteci Ödülü,Yılın Spor Adamı Ödülü, Yılın Bürokratı Ödülü, Yılın Sosyal Proje Ödülü, Yılın Yazarı Ödülü, Yılın Başarılı STK Ödülü, Yılın Sendikacı Ödülü ve Yılın Kahramanı Ödülü verilerek sahiplerini bulacaktır.Halka açık olan bu ödül programına isteyen herkes gelebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.