Öne Çıkanlar Hamilelik Ali OSMANGAZİ BAE ihracat
banner13

30 Ağustos Zafer Mahallesi Sorunları Çözülmedi
Okulların açılmasına kısa bir süre kaldığını belirten muhtar Halil Özçoban "30 Ağustos Zafer mahallesinin bazı sokak ve caddelerin de yeterince asfaltlandırma ve kaldırım taşı olmaması öğrencilerin ve vatandaşın ulaşımını olumsuz olarak etkiliyor. Özel Halk Otobüsünün geçiş güzergahı olan 107. Sokak alanında yollarda asfalt olmadığı için otobüs bu sokağa giremiyor. Bu sebeple o bölgede oturan memur, işçi, öğrenciler ile vatandaşlar 15 dakika uzaktaki otobüs durağına yürümek zorunda kalıyor. Bölgede devam eden inşaat alanlarının da olması sebebiyle maalesef başıboş köpekler yüzünden vatandaşlar ile çocuklar marketlere ve okullarına zor şartlar altında gidiyor. Acilen mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz" dedi.
Mahallenin önemli caddelerinden olan Atlıçayır, Fatih Caddesi ve Çamlık Bulvarında yaşanan yoğun trafik nedeniyle maddi hasarlı trafik kazaların meydana geldiğini belirten muhtar Halil Özçoban, önemli noktalara trafik lambası konulmasını, yol üzerine kavisler yapılmasını ve cadde aydınlatmalarının biran önce tamamlanması gerektiğine vurgu yaptı.
Deva Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Mine Rana Kahramanoğlu ise " Okulların açılmasına bu kadar kısa bir süre kalmasına rağmen ilgili kurumlar hala vatandaşlarımızın sesine kulak vermiyor. En fazla 30 gün içinde çözülecek bu sorunlar ilgili kurumların ilgisizliği ve boşvermişliği nedeniyle uzun süredir devam ediyor ve vatandaşlarımız ciddi mağduriyetler yaşıyor. Biz muhtarımız ile beraber çözümlerin takipçi olmaya devam edeceğiz. 30 Ağustos Zafer mahallesi sorunlarının Deva'sı olacağız " dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.