banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

4. BURSA ANADOLU GÜNLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

BİLDEF öncülüğünde Bursa’da 23 şehrin katılımıyla gerçekleştirilen 4. Bursa Anadolu Günleri, renkli folklor gösterileri ve eğlenceli etkinliklerin ardından katılım gösterenler için düzenlenen sertifika töreni ile kapılarını kapattı. 3 gün boyunca Anadolu’nun yöresel kültürü, lezzetleri, el sanatları ve folkloru Bursa'da sergilendi. Anadolu'nun yedi bölgesinin güzellikleri etkinlik sayesinde 4. kez aynı çatı altında buluştu.

 

Etkinliği değerlendiren BİLDEF Başkanı Mustafa Dursun, "Turizm faaliyetine bürünen etkinliğe sadece Bursalıların değil; çevre illerden gelen vatandaşlarımızın da büyük ilgisi ile karşılandı. Yoğun ziyaretçinin uğradığı etkinlik, görkemli bir kapanışla son buldu. Yörelerimizin folklor gösterisi büyük ilgi gördü. Farklı yörelerin insanlarının göç ettiği Bursa’da 4. Bursa Anadolu Günleri vesilesi ile yedi bölgenin güzelliklerini aynı çatı altında görmek, değerlerimizi birlikte yaşatmak ve paylaşmak bizleri fazlasıyla mutlu etti. Bu bağlamda öncelikle Bursa Valimiz Sayın Yakup Canbolat'a ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş'a bize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda organizasyonun gerçekleşmesinde emeği ve katkısı olan tüm katılımcı derneklerimize ve illerimize de ayrıca minnettarız. Etkinliğimiz inşallah gelecek yıllarda tüm coşkusuyla devam edecek" diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21