Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş Atlet KKTC turizm
banner13

65 YAŞ ÜSTÜNE MASKE, KOlONYA, SU VE ŞEKER İKRAMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasının ardından İçişleri Bakanlığından yayınlanan genelge ile 65 yaş ve üzeri vatandaşların 31 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ila 20:00 saatleri arasında sokağa çıkabileceğini belirtmesinin ardından Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından İlçe genelinde vatandaşlarımızın en yoğun olarak dolaşabilecekleri noktalarda Vatandaşlarımıza Kolonya, Su ve şeker ikram etti. Ayrıca maskesi olmayan vatandaşlarımıza maske verilerek maskesiz gezmemeleri konusunda uyarıldı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “1 Hazirandan itibaren artık Sosyal Normalleşmeye adım adım ilerliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1 Hazirandan itibaren normalleşme süreci ile ilgili açıklamasından sonra bizlerde tedbirlerimizi bu yönde aldık. Bugün 65 Yaş üstü vatandaşlarımız sokağa çıkıyor. Havalarında artık ısınması göz önünde bulundurarak kendilerine su, kolonya ve şeker ikramımız oldu. Maskesi olmayana ’da maske temini ettik ve kendilerini maskesiz gezmemeleri yönünde uyardık. Çünkü bu salgının en fazla kendilerinde kalıcı hasar bıraktığını ve tedbirlerini almalarını özellikle söyledik. Tedbirlerimizi her yönde aldığımız gibi 65 yaş üstü vatandaşlarımıza yönelik ’de alıyoruz. Özellikle bugün 65 yaş üstü vatandaşlarımıza yönelik yapılan bu çalışmalar her geçen gün daha da artacaktır.1 Hazirandan itibaren artık Sosyal Normalleşmeye doğru ilerliyoruz. İnşallah en kısa süre içerisinde Bu salgın son bulur ve Ülkemiz başta olmak üzere Orhangazimiz ’de eski haline döner. Pazartesiden itibaren artık yeni ve en önemli kurallarımız ise; Maske, Mesafe ve Temizlik olacaktır ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.