Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

AK Kadınlar Otizmli Çocukları Mutlu Etti

AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla öğrencileri ziyaretinde, "Çocuklarımız bizlerin en değerli varlığı. Otizmli çocuklarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, hepimizin görevi. Otizmli çocuklarımızın ayrıştırılmaya değil, bütünleştirilmeye ihtiyacı var. Bizler AK Parti İl ve İlçe Kadın Kolları olarak ilimizde ve ilçelerde yaşayan otizmli çocuklarımızla düzenli aralıklarla zaman geçiriyor, onlara hediyelerle mutlu etmek istiyoruz. Onların mutlu olması, bizleri de mutlu etti” dedi.
 

Pasta Mutluluğu 

Ziyaretin ardından Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Otizmli gençleri evinde ziyaret etti. AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz, Otizmli genç Ömer Faruk ile pasta kesti. Ömer Faruk pasta heyecanını annesiyle,  AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz ve ziyarette gelenlerle paylaştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21