Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş Atlet KKTC turizm
banner13

AK PARTİ BURSA İL BAŞKANI  DAVUT GÜRKAN 'DAN ŞEHİT SİNAN ATEŞ'İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Taziye ziyaretine Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ve beraberinde Başkan Yardımcıları Mustafa Yavuz,Sinan Kahraman ve Kamil Bayramiç ile birlikte merhum Sinan Ateş 'in kıymetli babası Musa Ateş'le görüştüler.

Samimi ortamda geçen taziye ziyaretindeki görüşmede Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan şehit Sinan Ateş ile ilgili üzüntülerini ve duygularını paylaştı.

Bu ziyaret sonrasına Baba Musa Ateş'de bu ziyaretten dolayı Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ve yöneticilerine teşekkür ederek uğurladı.

Ayrıca bu görüşmede Turan Sancakları Derneği Genel Başkanı Halit Gökhan Gül ve Eski Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Cahit Özkan 'da günlerdir taziye ziyaretinde oldukları gibi bu ziyarette Ateş ailesini yalnız bırakmadılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.