Öne Çıkanlar NİLÜFER kahraman Kedi ateş Revizyon
banner13

AK Parti Bursa Karacabey İlçe Başkanı İşcan: "İspatlamayan müfteridir"

İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Karabatı'nın müfteri olduğunu söyleyen İşcan, "İyi Parti Karacabey İlçe Başkanı'nın iddiaları hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Türk Şeker tarafından 20 Ağustos - 30 Kasım tarihleri arasında 53 bin ton salçalık domates alımı yapılmış ve bunun karşılığında çiftçimizin ürün bedellerinin tamamı ödenmiştir. Kendisi de şirketi aracılığıyla Türk Şeker üzerinden domates satışı yapmıştır. Kendisine yapılan ödemeleri belgeleriyle açıklamalıdır. Aksi halde müddei değil müfteridir" dedi.

AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, yaptığı açıklamada şunları söyledi.

"Ülkemizin salçalık domates ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayan bereketli topraklara sahip Karacabey ilçemizde çiftçilerimiz ile üreticilerimiz arasında yaşanan fiyat meselesine milletvekilimiz Mustafa Esgin öncülüğünde, çiftçimizin menfaatini koruyacak şekilde bir alım sürecini başlattık. Türk Şeker üzerinden yapılan çalışmayla 32 kuruşa düşen salçalık domatesin kilosu bu sayede 56 kuruşa regüle edilmiş oldu. Karacabey başta olmak üzere Mustafakemalpaşa ve Bandırma bölgemizdeki yüzlerce çiftçimizin yüzü gülmüş ve göz nuru mahsulleri tarlada kalmamıştır. Bugüne kadar yaklaşık 2 bin tırı kapsayan 53 bin ton salçalık domates alımı başarıyla tamamlanmış olup, Türk Şeker tarafından çiftçilerimize toplam 35 milyon TL ödeme yapılmıştır. Bu süreçte önemli bir emeği geçerek bölgemizin menfaatini koruyan başta vekilimiz Mustafa Esgin olmak üzere Türk Şeker Genel Müdürü Mücahit Alkan'a şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum.

Anahtar Kelimeler:
BursaKARACABEYAk Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.