Öne Çıkanlar Yankı bursa Belediye sağlık BUSİAD

Ak Parti Gençli Kolları Başkan Aydın'ı ziyaret etti

AK Parti Orhangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Muhammed Doğan  ve gençlik kolları yönetimi Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı  ziyaret etti.   AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Muhammed Doğan ve gençlik kolları yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren  Belediye Başkanı Bekir Aydın, “Her şeyden önce Ak Partimizin Gençlik Kolları ilçe teşkilatı  olarak yeni dönemdeki görevleriniz hayırlı uğurlu olsun. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin donanımlı olması, eğitimli olması, öz güven içerisinde sosyal yönü zengin bir şekilde toplum içerisinde yer alması, hem partimize olan güveni hem de kendinizdeki güven duygusunu oluşturacaktır. O anlayış içerisinde biz sizleri seviyoruz. Sizlere daha güzel bir gelecek bırakmak amacıyla gayret gösteriyoruz. Belediyemizin hizmetlerini bizi seven güvenen ve oylarıyla buralarda olmamıza vesile olan hemşehrilerimize yakışır bir şekilde yapmak, devletimize vatanımıza, milletimize, bayrağımıza bağlı nesiller yetişmesi açısından gayret göstermektir” dedi.  Parti teşkilatının tüm kademeleriyle uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Başkan Aydın, “Bize yakışan kucaklayıcı olmak, bize yakışan gençlerimizin elinden tutmak, bize yakışan kendimizi iyi ifade edebilmek. Ben inanıyorum ki, İnsanlar bizi tanıdığı zaman, bizlerin vermek istediği mesajı anladığı zaman, bizden başka bir yerde bulunmayacaktır. En önemlisi söyledikleriyle uyguladıkları bir olan kardeşler topluluğu olacağız.” dedi.

Ziyarette Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın  tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirten AK Parti Orhangazi İlçe Gençlik  Kolları Başkanı Muhammed Doğan, “İlçe gençlik kolları olarak sizi ziyaret etmek ve ilerde yapacağımız hizmetler hakkında sizlere bilgi verelim, sizlerin tecrübelerini alalım istedik. Bu gaye ile böyle bir ziyarette bulunmayı talep ettik. Sizler de Allah razı olsun hiç ikiletmediniz. Kapınız her zaman bizlere açık. Hamd olsun güzel bir birlikteliğimiz var. Arkadaşlarımızla yeni bir ekip kurduk. Ekibimizle uyum içerisinde çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyarette gerçekleşen konuşmaların ardından AK Parti İlçe Gençlik Kolları, Başkan Aydın’la toplu fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.