Öne Çıkanlar Hamilelik Kriptoloji İhsaniye Üniversite Zeytinyağı
banner13

AKÇAYDAN 2020 ENGELLİ MAAŞLARI AÇIKLAMASI

AKÇAY; 1..ailesinde bakıma muhtaç engelline bakan kişilere bakan kişilerin bakım maaşı alabilmeleri için aynı hanede yaşayan kişilerin gelir kriteri 1402 TL olarak belirlenmiştir.
2. % 40 ve üzeri engelli olan ve hiçbir sosyal güvencesi olmayan kişilerin engelli maaşı alabilmeleri için hane geliri toplamı hanede yaşayan kişi sayısına bölünerek 701 TL olarak belirlenmiştir.
3.ortapedik engellilerin ve ailesinde %90 ve üzerinde engelli raporu olan kişilerin ÖTV siz araç alabilmeleri için üst limit 303 200 TL olarak belirlenmiştir Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Emrullah AKÇAY 2019 yılında daha düşük olan maaş bağlama tutarları ve araç alım limitleri yüzünden bu haklardan yararlanamayan engellilerin 2020 yılında yeni belirlenen tutarlara göre durumlarını gözden geçirerek hak kaybına uğramamalarını istedi.

AKÇAY; Konu hakkında bilgi almak isteyen engelli kardeşlerimizin kütüphane altında hizmet veren Orhangazi Belediyesi engelliler Koordinasyon merkezimize ve sakatlar derneğimize gelerek bilgi almalarını istedi. 2020 yılının ülkemize, ilçemize huzur, barış sağlık ailelerimize mutluluk getirmesini yüce ALLAH dan niyaz ediyor, sakatlıkların olmadığı engelsiz bir dünya hayaliyle nice yıllar diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.