Öne Çıkanlar Ali ihracat BAE Hamilelik OSMANGAZİ
banner13

Aksa Jeneratör Build Expo Fuarı’nda

Jeneratör sektörünün lideri Aksa, bu kez de Orta Asya’nın incisi Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te düzenlenen Uluslararası Yapı Ekipmanları ve Malzemeleri Fuarı Build Expo Fuarı’nda ürün ve hizmetleri ile yer aldı. 28 – 30 Kasım tarihleri arasında Uzexpocentre’da ziyaretçilere kapılarını açan ve bu yıl 6’ıncısı düzenlenen fuarda, Aksa yetkilileri, geliştirilmiş ürün ve hizmetleri hakkında bilgilendirme yaparak ziyaretçilerin sorularını yanıtlandırırken görüş ve önerilerini dinledi. Aksa Jeneratör’ün yer aldığı stant fuarda büyük ilgi gördü.

İnşaat malzemeleri pazarının tekelleşmesine ve bir bütün olarak inşaat sektörünün gelişmesine büyük önem verilen Özbekistan’da gerçekleştirilen fuarda, her yıl yapı, inşaat ve enerji sektöründen önemli temsilcileri yer alıyor. Katılımcılar, inşaat ve kaplama malzemelerinden yapıştırıcılara; elektrikli ürünlerden mobilya ve bağlantı parçalarına kadar farklı segmentteki birçok ürün ve hizmetleri karşılaştırmalı olarak inceleme ve tanıma fırsatını yakaladı.

Farklı kıtalarda organize edilen fuarlara katılarak pek çok sektör temsilcisiyle bir araya gelme imkânı bulduklarını belirten Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “10 yılı aşkın bir süredir Özbekistan ile iş birliği içindeyiz. Özbekistan önemli alt yapı yatırımları gerçekleştiren bir ülke ve bu pazarda açtığımız yeni ofisimizle birlikte etki alanımızı müspet bir şekilde arttırmayı amaçlıyoruz. Ülkemizi temsil ettiğimiz bu sektörü dünyaya tanıtmaya katıldığımız fuarlar ile devam ediyoruz. Bu tarz etkinliklerde yer almamız uluslararası pazarda diğer oyuncuları da görme ve sektörel yenilikleri yakalamamız açısından oldukça önemli. Kaliteli ürün ve hizmetlerimizle gelecekte farklı etkinliklerde yer almaya devam edeceğiz” dedi.

AKSA Jeneratör Hakkında

1968 yılında Ali Metin Kazancı’nın kurduğu elektrikli motor fabrikasıyla üretim yolculuğuna başlayan AKSA, 1984 yılında ilk jeneratörünü üretti ve kısa zamanda elektrik enerjisi temini için makine ve donanım üretimi konusunda uzmanlaşarak, dünyadaki sayılı jeneratör üreticilerinden biri oldu. 1994 yılında Aksa topluluğunun Kazancı Holding adı altında birleşmesi ve yeni organizasyonu ile Aksa Jeneratör bugünkü yapısına ulaştı. Uzun yıllardır Türkiye jeneratör pazarının lideri olan Aksa, 3 kıtada üretim ile 160 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Üretiminin yüzde 50’den fazlasını ihraç eden Aksa Jeneratör; İstanbul dışında Çin’de ve Amerika’da bulunan üretim tesisleriyle, Asya, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Amerika’da bulunan 14 ofisi ile küresel sektörde ilk 5 firma arasındadır. Doğal gazlı jeneratörlerin dünyadaki ilk üreticilerinden biri olan Aksa Jeneratör senkron jeneratör projelerinde tartışmasız üstünlüğünü korurken, Ar-Ge yatırımları ile daha düşük yakıt sarfiyatlı, daha düşük ses seviyeli ve çevre dostu jeneratörler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.