Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

​ALBARAKA TÜRK API’LERİNİ KULLANIMA AÇTI

Dünyanın en iyi katılım bankası olma vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Albaraka Türk, yarının bankacılığını inşa etmek için 6 ana kategori altında 29 farklı bankacılık API’sini developer.albarakaturk.com.tr adresi ile erişilebilecek platform aracılığı ile kullanıma açtı. Değişen, dönüşen ve gelişen finansal dünyadaki yepyeni iş modellerine, teknolojilere ve oyunculara Albaraka API platformunun kapısını ardına kadar açan Albaraka Türk, bu platform aracılığıyla, hayatı kolaylaştıran finansal ürün ve hizmetleri birlikte geliştirme imkânı sağlıyor.

Platformda sunulan API’ler ana kategorileri itibarı ile “Hesaplar”, “Para Transferleri”, “Finansman Bilgileri”, “Kredi Kartları”, “Yatırım Ürünleri” ve “Bilgi Servisleri”nden oluşuyor. Albaraka API’lerini kullanan geliştiriciler, müşterinin rızasını alarak kendi platformları üzerinden ilgili servislere ilişkin hizmetler verebilecek.

Ayrıca geliştiriciler, kişisel finansal yönetim uygulamaları ile kişinin hesap bilgilerine ve hesap hareketlerine ulaşarak bu veriler ile müşteriye finansal önerilerde bulunabilecek. Yine geliştiriciler, bir yatırım yönetim uygulaması ile Albaraka’nın ilgili API’lerini kullanarak müşterinin altın ve döviz alıp satmasını sağlayabilecek ve bu hizmetleri kendi iş modeli içinde sunabilecek.

Geliştiriciler Albaraka API platformuna kolayca kayıt olduktan sonra hangi API’lerin kullanılacağı ve proje detaylarını içeren form ile projelerini oluşturarak API’leri test edebilecekler. Albaraka API’lerini kullanacak projeler geliştirildikten sonra uygulamaların hayata geçirilmesi süreçlerinde Albaraka API ekibi destek verecek.

Müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak

Albaraka Türk, Albaraka API platformu ile güçlü işbirlikleri kurmak ve yeni iş modelleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için API ekosistemini inşa etme yolunda hızla ileriyor. API’lerini kullandırmaya kendi girişimleri olan insha ve Alneo ile başlayan Albaraka Türk, hem insha hem de Alneo ile bu platformun farklı API’lerini kullanarak ürün ve hizmetlerini güçlendiriyor, bunun yanında geliştirdiği finansal teknolojileri de API’lere dönüştürerek geliştiricilerin hizmetine sunuyor. Ayrıca insha’nın, Alneo’nun ve Albaraka’nın geliştireceği yeni fintech’lerin hizmetlerini de API’lere çevirerek API ürün gamını genişletecek olan Albaraka Türk hem kendi hem de global oyuncuların API’lerini de kullanarak yeni iş modelleri üretmeye devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21